Toki

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar... Kırıkkalelilerin merakla beklediği proje kapsamında toplamda 4 adet stok konut satışa sunuluyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvurular 4 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor. 

Kırıkkalelilerin merakla beklediği proje kapsamında toplamda 4 adet stok konut satışa sunuluyor. Son başvuru tarihinin 7 Temmuz 2022 olarak belirlendiği Kırıkkale TOKİ'nin kura çekimi 21 Temmuz tarihinde yapılacak. 

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

Kırıkkale TOKİ'den konut almak isteyenler başvurularını Ziraat Bankası aracılığıyla yapabiliyor. Başvuru bedelinin "0" TL olarak belirlendiği Kırıkkale Delice TOKİ'den 10 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Kırıkkale Delice kapsamında yer alan konutların satış bedelleri 505 bin 675 lira ile 588 bin 60 lira arasında değişiyor. 

Vade süresinin 240 ay olarak belirlendiği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Delice projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 1.896 lira, en yüksek taksit bedeli 2 bin 205 lira olarak açıklandı.

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki detaylara göre, TOKİ Kırıkkale Delice projesindeki 3+1 dairelerin brüt alanları 101.95 metrekare, net alanı 81.89 metrekare olarak belirtildi.

Başvuru ve kura heyecanının başladığı Kırıkkale Delice TOKİ Konutları kapsamında satışa çıkarılan konut adedinden daha fazla başvuru geldiği takdirde, 21 Temmuz 2022 tarihinde başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri gerçekleştirilecek.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlere özel olarak satışa çıkarılan Kırıkkale TOKİ projesinde asil hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 27 Temmuz 2022 - 28 Temmuz şeklinde açıklanırken, yedek hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 29 Temmuz (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için) olarak belirtildi.

TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!
TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz için  tıklayın
 

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir, Adana başvuruları ne zaman?

TOKİ'den 8 bin 859 ucuz konut geliyor! TOKİ hangi illerde konut yapacak? Hemen açıklanan bu illere bakın!

TOKİ Gaziantep'te 2.800 lira taksitle konut satıyor! Gaziantepliler dikkat! Başvurular o tarihte başlıyor!