Beyaz Eşya

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

Kadim bir geçmişe sahip dünyaca ünlü DELL markası, IPS Black panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörünü tanıttı.Bilgisayarları ve ilgili ürün ve hizmetleri geliştirir, satar, onarır ve destekler

Dell Technologies Inc, Round Rock, Teksas merkezli bir Amerikan çok uluslu teknoloji şirketidir. Bilgisayarları ve ilgili ürün ve hizmetleri geliştirir, satar, onarır ve destekler. Şirket, 1984 yılında Michael Dell tarafından kuruldu ve kişisel bilgisayarlar, sunucular, depolama aygıtları, ağ anahtarları, yazılım ve bilgisayar çevre birimleri dahil olmak üzere geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunan, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biridir.
 Dell'in en popüler ürünlerinden bazıları,

Alienware oyun bilgisayarları serisini, Dell XPS dizüstü bilgisayar serisini ve Dell EMC kurumsal depolama çözümleri serisini içerir. Dell ayrıca BT danışmanlığı, bulut bilgi işlem ve siber güvenlik dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunar.
 

Windows ve Mac işletim sistemleriyle tamamen entegre olan Dell UltraSharp 32 6K Monitör (U3224KB), her bir pikselin önemli olduğu grafik dizancılar, mühendisler ve veri bilimcileri gibi detay odaklı profesyoneller için etkileyici 6K çözünürlükte ve VESA sertifikalı DisplayHDR 600’de harika detaylar, keskinlik ve renk kantrast ile kaliteyi yükseltiyor. 4K’ya kıyasla 6K çözünürlükte yüzde 150 daha çok piksel sunan yeni UltraSharp 32 6K Monitör, veri setlerinize ve grafiklerinize fazladan detaylar ve ek netlik veriyor.

Apple yine kendi göbeğini kendi kesti! Artık o defteri kapattı

LG 50UP77006LB TV en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Bu güncelleme çok tehlikeli! Güncelleme yaptığınızda bilgisayarınız bozulabilir