02 / 05 / 2024

Delmar Yapı, rezidans bahçesi konseptini hayata geçiriyor!

Delmar Yapı, rezidans bahçesi konseptini hayata geçiriyor!

Delmar Yapı tarafından, Kurtköy'de inşa edilen Elit Perla Palas, doğal yaşamı hayatın içine katan 700 metrekarelik iç avlu bahçesi ile "rezidans bahçesi" konseptini hayata geçiriyor



Delmar Yapı tarafından, Kurtköy'de inşa edilen Elit Perla Palas, doğal yaşamı hayatın içine katan 700 metrekarelik iç avlu bahçesi ile "rezidans bahçesi" konseptini hayata geçiriyor. Rezidans içinde bahçe keyfi yaşatan bahçe, aynı zamanda bina içine giren doğal ışığı her kata dağıtıyor ve enerji tasarrufu sağlıyor. İç avlu bahçesi, geleneksel Türk evlerinde var olan iç avlu bahçelerinin günümüze uyarlanmış modem yorumu olarak hayata geçiyor. Osmanlı ve Türk mimari çizgilerine modern bir yorum getirerek tasarlanan dış cephesiyle göz kamaştıran Elit Perla Palas'm iç tasarımı ise Mimar Sinan'ın eserlerinden çizgiler taşıyor.

Elit Perla Palas'ta 7 farklı tipte 208 süit bulunuyor. Bunlar, 40-64 metrekare arası stüdyolar, 66-72 metrekare arası 1+ller ve 140 metrekare arası 3+1 lerden oluşuyor. Doğaya ve insana saygılı bina anlayışıyla inşa edilen Elit Perla Palas, sürdürülebilir çevre stratejileri kullanıyor. Su tasarrufunu sağlayan, enerji verimliliğini arttıran malzeme seçimlerinde, yapı teknolojileri uygulamalarında ve mimari tasarımında, Amerikan Ekolojik Yapılar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (The Leadership in Energy and Enviromental Design-Enerji ve Çevre dostu tasanmda liderlik) sertifikası kriterlerini esas alıyor.

6 adet lüks A+ restoran ve pek çok kaf enin yanında, kuaför, şarküteri, çiçekçi, mağaza gibi ticari birimler, sağlık merkezi, kapalı havuz, spa, jakuzi, sauna, Türk hamamı, spor salonu, iş merkezleri ve toplantı odaları da bulunuyor. Aynı zamanda resepsiyon servisi, 24 saat oda servisi, concierge hizmeti, vale park servisi, acil sağlık hizmetleri, kişisel güvenlik ve koruma hizmeti, araç kiralama, havaalanı transferi, vıp limuzin transfer servisi, bebek bakım, çocuk bakım odası, kargo ve kurye servisi, temizlik hizmetleri, kuru temizleme hizmeti, catering hizmeti, mesaj ve uyandırma hizmeti de veriliyor.
Hürriyet

Elit Perla Palas Satış Ofisi: Kurtköy - Pendik
Telefon: 0216 482 70 70
www.elitperlapalas.com
www.delmaryapi.com
[email protected]
Tel: 0216 482 70 70


Geri Dön