Genel

Delmar Yapıdan Sabiha Gökçene komşu karma proje! 2012de satışa çıkacak!

Son yıllarda lüks konut projelerinin merkezi haline gelen Anadolu Yakasının Kurtköy Bölgesinde Delmar Yapı, yeni bir yaşam alanı yaratmaya hazırlanıyor...

Kurtköyde Elit Perla Palas, Elit Yaşam Konakları ve Elit Grand Palas gibi önemli projelere imzasını atan Delmar Yapı şimdide Amerikalı ortağı JBS Development LLC ile yeni bir projeyi hayata geçirecek.

30 dönümlük arazi alanı üzerinde yapılması planlanan Delmar Kurtköy, 500 milyon TL yatırım bedeli ile bölgede havaalanına en yakın mesafede gerçekleştirilen ilk karma proje olma özelliği taşıyacak.

2012 yılının son aylarına doğru satışa çıkarılması planlanan Delmar Kurtköy, toplam 1.000 konutun yer alacağı bloklar, AVM bloğu, 5 yıldızlı otel ile ofislerden meydana gelecek.

Sabiha Gökçen Havalimanına 1 kilometre uzaklıkta yükselecek Delmar Kurtköy, konumlandığı yer açısından da önemli ayrıcalıklara sahip bir proje olarak hayat bulacak.

Proje Koordinatörü Ümit Güzelbey, 2012 yılı sonunda inşaatı ve satışlarına başlayacağımız proje kapsamında 1.000 konut, 5 yıldızlı bir otel, alışveriş merkezi ve ofis bloğu yer alacak. Proje, Sabiha Gökçen Havaalanına en yakın karma proje olacak dedi.

Aycıca Proje, değerli bir arazi ve konumu gereği yabancı zincirleri cezbeden bir lokasyonda. Görüştüğümüz otel grupları arasında ABDli bir zincir de var. Anlaşırsak Türkiyeye ilk kez girecekler  diye de ekledi.

www.delmaryapi.com

(0216) 482 70 70


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com