29 / 04 / 2024

Delonghı taşınabilir dragon radyatör ile sıcaklık heryerde!

Delonghı taşınabilir dragon radyatör ile sıcaklık heryerde!

Evinizde, iş yerinizde ve istediğiniz her mekanda eğer sıcaklığı yanınızda taşımak istiyorsanız, İtalyan tasarımını teknoloji ile buluşturan De’ Longhi Dragon taşınabilir radyatörler tam size göre...



İster oturma odanızda televizyon seyrederken, ister iş yerinizde masanızın yanında sıcaklık hep sizinle olsun.


İtalyan markası De’Longhi tarafından yüksek teknoloji ile üretilen Dragon 4 Radyatör, soğuk kış günlerinde ısıyı istenilen yere taşımaya olanak sağlıyor. Sahip olduğu 10 dilimlik geniş ısıtma yüzeyi ile yüksek ısı yayabilen De’Longhi Dragon 4 Radyatör, tasarımındaki dikey boşluklarla baca etkisi yaratıyor. Bu etkiyle odadaki hava, ısınarak yukarı haraket ediyor ve böylece sürekli bir ısı değişimi ile sıcak hava ortama daha hızlı yayılıyor.  Bu sayede ısınma verimi diğer radyatörlere göre yüzde 25 artarak yüzde 30’a kadar enerji tasarrufu sağlıyor.


75 Metreküp’e Kadar Büyüklükteki Alanları Rahatlıkla Isıtır


1500-2500 watt enerji ile çalışan De’Longhi Dragon 4 Radyatör, üç farklı ısıtma ayarı ile istenilen sıcaklıkta kullanıma imkan veriyor.  Güvenlik termostatı, donma önleyici fonksiyonu, gösterge ışığı ve kolay taşımak için tasarlanmış tutma kısmı ile pratik bir kullanım sağlıyor. Dragon 4 Radyatör, ayarlanabilen oda termostatı ile odanızı otomatik olarak istenilen sıcaklıkta tutar. 75 Metrekare’ye kadar büyüklükteki odalarda rahatlıkla kullanabilen De’Longhi Dragon 4 Radyatör, sıcaklığı evinizin ve iş yerinizin her köşesine taşıyacak.



Geri Dön