Sektörel

De’Longhi VVX1885 DualVap ütü ile pratik yaşam!

İtalyan tasarımını ev elektroniği çizgilerine taşıyan De ’ Longhi, son teknoloji ürünü olan VVX 1885 - Dual Vap Ütü ile en zor işinizi kolaya dönüştürüyor...

De’Longhi Stirella VVX 1885 kazanlı ütünün aldığı ‘Stiftung Warentest Alman Tüketici Kurumu’ ve ‘X Plus Awards Kullanım Kolaylığı’ ödülleri, tüketiciye verdiği değeri kanıtlıyor. 


İtalyan devi De’Longhi tarafından üstün teknoloji ile geliştirilerek, sağ ve sol el kullanımı için özel olarak tasarlanan De’Longhi VVX1885 Ütü, tasarım ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Kullanım kolaylığı sağlayan ürün, kazan temizleme özelliği ile kireçlenme problemini de tamamen ortadan kaldırıyor. De’Longhi VVX1885 Ütü’ler ‘güç’ ve ‘buhar’ kablolarıyla kolay saklama ve taşımayı mümkün kılıyor; sarma özelliği ile de evinizde fazla yer kaplamıyor ve kolayca taşınıyor. 


Etkili Buhar Sistemi İnatçı Kırışıklıklarla Başa Çıkıyor

Dual Vap sistemi ile fark yaratan De’Longhi VVX1885 Ütü’nün uç kısımdaki üçgen buhar bölümü, en zor kumaşları ütülemekte bile kolaylık sağlıyor. Thermolon patentli tabanına tam yayılan taban buhar sistemi devreye girerek ütünün kolayca kaymasına imkân veriyor. Geliştirilmiş kilitleme sistemi, taşıma sırasında ekstra güvenlik sağlarken, ütünüzün sabit duruşunu destekleyerek hareket etmesini önlüyor.


Askıdaki Ceketinizi, Asılı Duran Perdenizi de Rahatça Ütüleyin! 

De’Longhi VVX 1880 DualVap sadece masada değil, askıdaki ceketler ve asılı duran her türlü tekstil malzemesini rahatça ütülüyor. Ürünün buharı iki dakikada hazır etme özelliği sayesinde çamaşırlar fazla zaman ve enerji harcamadan ütülenebiliyor; ürün, 5 barlık tank basıncı ile de kusursuz ütüleme gerçekleştiriyor. Kesintisiz kullanım için tasarlanmış sürekli dolum özelliği, ütü yapmaya ara vermek zorunda bırakmıyor. 


Çevre Dostu Ütü

De’Longhi VVX1885 DualVap Ütü’lerin patentli thermolon özelliği ütünün kolayca kaymasını sağlarken, dual valp özelliği de tabanının ucundan ya da tamamen tabanından buhar vererek kullanıcıya kolaylık sunuyor. Eco-zone teknolojisi ile yüzde 35’e varan su ve enerji tasarrufu sağlayan De’Longhi VVX1885 DualVap Ütü’ler çevreye duyarlı oluşuyla dikkat çekiyor.


De’Longhi ürünlerini; Hepsiburada.com, YKM, Evkur, Esse, Boyner, Media Markt ve Saturn mağazalarından bulabilirsiniz.


De’Longhi VVX1885 DualVap ütü için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 899,9 TL’dir.