Genel

Deluxia Suites Konut Projesi'nde 153 bin 300 TL'ye!

Kaliteden ödün verilmeden oluşturulan ve bölgedeki alternatif projelerden daha avantajlı fiyatlarla, satış sonrası hizmetleri de içine alan bir yaşam tarzım bir araya getiren Deluxia, Batı Ataşehir'in en gözde projesi

Kaliteden ödün verilmeden oluşturulan ve bölgedeki alternatif projelerden daha avantajlı fiyatlarla, satış sonrası hizmetleri de içine alan bir yaşam tarzım bir araya getiren Deluxia, Batı Ataşehir'in en gözde projesi oldu. Teknik Yapı'nın gerçekleştirdiği her projede müşterilerine yüksek kazanç sağladığını söyleyen Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Deluxia'nın bu kapsamda listenin en başında yer aldığım belirtti. Teknik Yapı olarak yeni bir projeye başlamadan önce en az 5 yıllık bîr gelecek öngörüsünde bulunulduğunu ve fiyatlamamn buna göre yapıldığım ifade eden Umut Durbakayım, Deluxia projesindeki planlamanın ise 2x5 yıl olarak yapıldığım açıkladı.
 
Ataşehir'in Anadolu yakasında en hızlı büyüme gösteren bölge olduğuna değinen Umut Durbakayım Deluxia'run ayıracaklarım şöyle sıraladı; "Deluxia hızla kabuk değiştiren ve rakipleri olan bir proje. Bu nedenle Deluxia proje¬sini yapmadan önce uzun bir çalışma gerçekleştirdik. Bilindiği gibi Deluxia Las Vegas kentindeki Bellagio'dan esinlenmiş bir mimari yapıya sahip. Dünyanın dört bir yanından Las Vegas'a giden insanlar çok çeşitli ve ilginç mimari yapıdaki oteller olmasına rağmen önceliklerini Bellagio'dan yana kullanıyor. Çünkü orada verilen hizmet anlayışı diğer rakiplerine göre çok daha iyi ve fazla. Deluxia Palace ve Suites'de benzer stratejiyi kullandık. Bölgede yer alan projelerde iyi bir yaşam alanı satılırken, biz ise yüksek kaliteli yaşam alanına yüksek kalitede hizmeti de ekledik. Bir diğer önemli avantajı da fiyat olarak sunduk. Kendimize ait bir arsada yükselen Deluxia'da uygun fiyat ve ödeme koşullan sunduk. Yakın zamanda hayata geçmesi planlanan İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir'i prim yapacak bölgeler arasında üst sıraya taşıdı. "

Saray ihtişamını yansıtacak
Batı Ataşehir bölgesine Uphill Court projesi ile farklı bir tanım getiren Teknik Yapı, 702 lüks rezıdanstan oluşan De-İuxia projesi ile bölgedeki yatırım fırsatı sunuyor. Concierge ve resepsiyon hizmetleri, teknik servis ve 7/24 Teknik Güvenlik sayesinde Deluxia'da hiçbir şeyle uğraşmanız gerekmeyecek, hayatın tadını çıkarmak için vaktiniz size kalacak. Daire sahiplerine daha iyi sosyal yaşam imkanı sağlamak için her türlü spor ve dinlenme olanağının sağlandığı Deluxia Palace'ta açık yüzme havuzu, çocuk oyun sahası, çocuk kulübü, yarım basket sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, site lokali bünyesinde barındıracak. Deluxia Palace'ın sosyal tesislerinde TV odası, kütüphane, toplantı odası, alt katlarda ise sauna, fitness center, step/aerobik/ plates merkezi, vitamin bar, dinlenme odaları, buhar odası, Türk Hamamı, masaj odaları ve elips şeklindeki 106 m2 büyüklüğünde bir kapalı havuz yer alacak. Projede aynca toplam 559 araçlık kapasitesi olan kapalı otopark da olacak.

Deluxıa Suites:
36-39 metrekare stüdyolar 153 bin 300 TL-196 bin 200 TL
58 metrekare 1+1'ler 251 bin 200 TL ile 282 bin 200 TL

Deluxıa Palace:
37 metrekare stüdyo daireler 161 bin 500 TL ile 195 bin 300 TL
55-56 metrekare 1+1'ler 240 bin 900 TL ile 242 bin 300 TL
98 metrekare 2+1'ler 391 bin 200 TL ile 491 bin 800 TL
131 metrekare 3+1'ler 525 bin 800 TL ile 577 bin 400 TL
Milliyet

444 10 08

www.teknikyapi.com

Projeden görüntüler için tıklayınız