Magazin

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yatırım hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti! Özdemir, tam 25 milyon TL'ye muhteşem bir ev satın aldı. İşte ayrıntılar... Tatil dönüşü reklam yüzü olduğu markanın düzenlediği partiye katılan Özdemir, hakkında çıkan iddiaları yanıtladı

Oyuncu Demet Özdemir'in Yunan Adaları'ndan bir ev satın aldığı iddiaları gündeme gelmişti. Tatil dönüşü reklam yüzü olduğu markanın düzenlediği partiye katılan Özdemir, hakkında çıkan iddiaları yanıtladı.

İşte bütün ayrıntılar...

Geçen Ağustos ayında evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, sosyal medyada birlikte romantik pozlar verirken beklenmedik bir şekilde ayrılık kararı aldı.

Boşanma sürecinden sonra Demet Özdemir, arkadaşlarıyla birlikte tatil yaparak zihinsel olarak rahatlamayı tercih etti.

Bazı magazin kaynakları, Demet Özdemir'in Yunan Adaları'ndaki tatili sırasında bir ev satın aldığını iddia etmişti.

1 MİLYON EURO'YA EV ALDI!

Posta'nın haberine göre Demet Özdemir; Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan bu evi 1 milyon euro (25 milyon 892 bin 501 Türk Lirası) bedelle satın aldığını doğruladı, böylece bir kez daha gündeme oturdu.

Hem tatil hem de yatırım için Yunan Adaları'ndan ev aldığı yönündeki haberlere cevap veren Özdemir şunları söyledi:

"Onu çok önce almıştım zaten. Onun dışındaki detaylar her yerde farklı yazılıyor. O tamamen bana kalsın. Bu haber doğru. Bir ev aldım. Ama daha tam anlamı ile bitmedi."

Ev satın alma işlemini, son reklam filminin getirdiği kazançlara kendi birikimlerini ekleyerek gerçekleştirdiği de iddia ediliyor.

VATANDAŞLIK ALACAK DEMİŞLERDİ!

Yunanistan'da ev satın alma işlemiyle ilgili olarak 2. Sayfa'nın iddialarına göre, Demet Özdemir'in vatandaşlık almayı düşündüğü yer alıyor. Ancak ünlü oyuncu, bu konuda herhangi bir yorumda bulunmadı.

Demet Özdemir'in Yunanistan'dan ev satın alma haberisosyal medyada ve medya platformlarında geniş yankı uyandırdı.

DEMET ÖZDEMİR KAÇ YAŞINDA? NE BURCU?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992'de doğmuştur. Özdemir, günümüz itibariyle 31 yaşındadır. Demet Özdemir, balık burcudur.

DEMET ÖZDEMİR NERELİ?

Demet Özdemir, Kocaeli İzmit'te doğdu. Anneannesi Bulgaristan göçmenidir.

DEMET ÖZDEMİR HANGİ DİZİLERDE VE FİLMLERDE OYNADI?

2013-2014 Sana Bir Sır Vereceğim Aylin Gündoğdu Başrol oyuncusu FOX 2014 Kurt Seyit ve Şura Alya Yardımcı oyuncu Star TV 2015 Çilek Kokusu Aslı Koçer Başrol oyuncusu 2016-2017 No: 309 Lale Yenilmez FOX 2018-2019 Erkenci Kuş Sanem Aydın Star TV 2018 TOLGSHOW Kendisi Konuk FOX 2019-2021 Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep Göksu Başrol oyuncusu TV8 2021 Çok Güzel Hareketler 2 Kendisi Konuk Kanal D 2022 İbrahim Selim ile Bu Gece FOX 2023-günümüz Adım Farah Farah Erşadi Başrol oyuncusu İnternet dizi ve filmleri Yıl Yapım Rol Notlar Platform 2022 Aşk Taktikleri Aslı Yıldırım Başrol oyuncusu Netflix 2022-günümüz Dünyayla Benim Aramda İlkin Ketenci Disney+ 2023 Aşk Taktikleri 2 Aslı Yıldırım Netflix Sinema Yıl Yapım Rol Notlar Platform 2015 Tut Sözünü Demet Başrol oyuncusu - 2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun? Aysel
Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!
Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 
Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!