27 / 04 / 2024

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık daire!

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık daire!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Ayışığı Vadi Evleri

Yüzde 10 peşinat avantajı sağlanan Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık daire fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz...



Demir İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Ayışığı Vadi Evleri, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir İnşaat  Ayışığı Vadi Evleri  satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Toplamda 489 daireden oluşan Ay Işığı Vadi Evleri, 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.  Demir İnşaat  Ayışığı Vadi Evleri satılık daire fiyatları için haberimizi okumanız yeterli.


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Ay Işığı Vadi Konutları'nda daireler 66 metrekare ile 274 metrekare arasında alanlara sahip. Projede teslimler hemen yapılıyor.


Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık daire!


Yüzde 10 peşinatla banka kredisi kullanılan Beylikdüzü Ayışığı Vadi Evleri'nde açık ve kapalı spor alanlarının yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi ve sinevizyon salonu gibi olanaklar sunuluyor. Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık daire fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.


Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık daire fiyatları;

1+1 daireler 175 bin TL,

2+1 daireler 240 bin TL,

3+1 daireler 327 bin TL,

4+1 daireler 592 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Telefon: 0212 853 08 80

Web adresi : www.ayisigivadievleri.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön