Konut

Demir İnşaat Demir Romance resmi satışları başlıyor! 165 bin TL!

Demir İnşaat, Demir Romance için resmi satış sürecine hazırlanıyor. Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği kaliteli, lüks ve prestijli projelere; Demir Romance ile bir yenisini ekleyen Demir İnşaat, yeni bir yıla girmeye hazırlanırken atılımlarına devam ediyor..


Demir İnşaat; Beylikdüzü’nün en merkezi konumunda inşaat çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde teknoloji, lüks ve estetiği birleştiriyor. 1+1’den 4,5+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özelliklerde 766 konut, 60 ticari alan ve 26 villanın yer aldığı Demir Romance, 35.000 metrekare alana sahip olup bu alan içinde 22 bin metrekare yeşil alan olarak ayrılıyor. 


Demir Romance’in en önemli özelliği ise “Akıllı Ev” sistemi ile donatılması. Demir İnşaat böylece bu projede konforu ve farklı bir teknolojiyi birleştiriyor. Demir Romance’de yer alan her konut birimine uygulanacak sistem ile daire sahipleri; akıllı işletim sistemine sahip telefon ve tablet bilgisayarlarından, evde bulunan lamba, ocak, fırın, perde, kapı, ısıtma ve soğutma sistemlerinin kontrolünü tek bir tuşla sağlayabiliyor. Ayrıca otoparklarındaki araçlarını, oyun alanlarındaki çocuklarını da yine bu sistem ile kontrol edebiliyor.


www.demirinsaat.com.tr