28 / 04 / 2024

Demir İnşaat Hadımköy projesi Eylül'de satışa çıkıyor!

Demir İnşaat Hadımköy projesi Eylül'de satışa çıkıyor!

Demir İnşaat, Hadımköy projesini Eylül'de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Toplam 500 konuttan oluşan Demir İnşaat Hadımköy projesinde daireler metrekaresi 2 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak...



Demir İnşaat'ın Kilisli Restoran'da düzenlediği iftar yemeğinde sorularımızı yanıtlayan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Hadımköy projesini Eylül ayında satışa çıkaracaklarını söyledi.

42 dönüm alan üzerinde yükselecek olan projede toplam 500 dairenin yer alacağını açıklayan Demir, konutların yanı sıra 30 bin metrekare de ticari alanın olacağını belirtti. 


Metrekaresi 2 bin 700 TL

Demir İnşaat Hadımköy projesinde 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığını vurgulayan Demir, "Projenin tüm detaylarını önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Şu anda şantiye çalışmalarımız devam ediyor. Projede toplam 500 daire yer alacak. Büyüklükleri 66 ile 400 metrekare arasında değişen 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alacak. Metrekare fiyatlarımız ise yaklaşık 2 bin 700 TL'den başlayacak" dedi. 


2 proje daha yolda

Hamit Demir, Hadımköy projesinin yanı sıra bu sene İstanbul ve İstanbul dışında da bir projeye başlayacaklarını söyledi. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön