29 / 04 / 2024

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.



Demir İnşaat Göktürk'te hayata geçirdiği yeni projesi Demir Panorman'ı satışa çıkardı. Lansman dönemine özel fırsatların sunulduğu projede 84 konut yer alıyor. 

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te butik proje olarak hayata geçirilen Demir Panorman'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 

Göktürk Demir Panorman projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler net 45 metrekare, brüt 65 metrekare alana sahip.

Demir Panorman da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Peki Demir Panorman projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Demir Panorman projesi için kaç ay vade imkanı sağlanıyor? Demir Panorman'ın teslimleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Demir Panorman projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul’un en prestijli semtleri arasında yer alan Göktürk'te yükselen Demir Panorman projesindeki 1 oda 1 salon konutların fiyatları 8 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 40'lık bir peşinat ödemesi yapıldığında kalan tutar 12 ay 0 faiz imkanıyla ödenebiliyor. 

Demir Panorman da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Teslimleri 20 ay sonra gerçekleştirilecek olan Göktürk Demir Panorman projesi sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu projede açık ve kapalı yüzde havuzu, fitness, sauna bulunuyor. 

Tek blok olarak yükselen Demir Panorman projesi; Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı, metro hattı, pek çok saygın eğitim ve sağlık kuruluşu, alışveriş merkezi, Yavuz Sultan Selim ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yollarına yakın konumda yer alıyor. 

Web: https://demirgrup.com/tr

 

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!


Geri Dön