Genel

DemirDöküm Neva kombiler ile daha ucuza ısınılacak

DemirDöküm Neva kombilerin ileri teknoloji Akıllı Isıtma Sistemi sayesinde yüksek verim, düşük yakıt tüketimi ve fiyatla sağlanıyor

Günümüzün koşullarına uygun olarak, yüksek verim ve düşük yakıt tüketimi hedefleri çerçevesinde üretil DemirDöküm Neva kombiler ileri teknoloji kullanımıyla, yüksek verim ve yakıt ekonomisi sağlıyor. œAkıllı Isıtma Sistemi   ve kompakt boyutlarıyla Neva kombiler, pazarda büyük gövdeli kombilere göre avantaj sağlıyor.

Neva kombilerde yer alan œGidiş-dönüş suyu sıcaklık sensörleri   ile verimi ve yakıt tasarrufunu etkile yen sistemler bulunuyor. Tesisat suyu sıcaklığının istenilen değer aralığında çalışmasını sağlayan Akıllı Isıtma Sistemli Neva kombiler ortamın ısı ihtiyacına göre en uygun güçte çalışır ve kombinin gereksiz yere yakıt tüketmesini engelleyerek önemli bir tasarruf sağlanmasına neden olur.

DemirDöküm Neva kombilerde dikkat çeken bir başka sistem ise verimi en üst düzeyde ve en sessiz çalışma düzeyin de elde etmek için fan modülasyonu özelliğinin yer alması. Bu sayede, tüketilen gaz miktarına bağlı olarak fanın gerekli hava miktarını ayarlamasıyla birlikte yüksek verim ve düşük ses seviyesi elde edilir. Normal klasik kombilerden farklı olarak Neva kombilerde kullanılan kademeli fan modülasyonuyla fan devir hızı ihtiyaca göre artar ya da azalır. Bu da hem kombinin verimini arttırır hem de son derece sessiz bir çalışma sağlar. Ayrıca kombide yer alan Low energy özelliği ile elektrik tüketimi de en alt seviyede seyreder.

KUTU
Kampanyalı fiyatlar 36 aya kadar uzuyor
Nielsen markalar araştırmasına göre akla ilk gelen kombi markası olan DemirDöküm, nihai müşterilere yönelik yapmış olduğu kampanyalarla ilgi topluyor. Yeni başlatılan kombi kampanyasında ayda 39 TL"den başlayan taksitlerle müşterilerine uygun bir ödeme planı sun an DemirDöküm,   Bu kampanya Yapı Kredi Bankası ile beraber yürütülmekte olup peşin fiyatına 12 taksit veya 36 aya varan vade imkanları sunuyor.

Milliyet Emlak