Beyaz Eşya

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...Nitromix yoğuşmalı kombiyle üst düzey ısıtma ve sıcak su uzun yıllar boyunca sağlanır

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi sayesinde ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturaları düşer. Nitromix yoğuşmalı kombiyle üst düzey ısıtma ve sıcak su uzun yıllar boyunca sağlanır.

 

Demirdöküm Nitromix P 24 yoğuşmalı kombi, hermetik özelliği sayesinde bacadan sızan zararlı gazların önüne geçer.ErP yönetmeliğine göre, A sınıfı ısıtma verimliliğine sahip olan cihaz bu sayede düşük doğal gaz tüketimi ile yüksek performans sağlar. ErP yönetmeliğine göre, XL akış profilinde A sınıfı kullanım suyu verimliliğine sahip. Bu sayede kullanım suyu sarfiyatında da yüksek tasarrufludur. Frekans kontrollü yüksek verimli pompa sayesinde tesisat ihtiyacına göre pompa kademesi hızı otomatik olarak ayarlanır. Böylece elektrik sarfiyatı düşük olur. Fan hızını kombinin sıcaklık ihtiyacına göre otomatik ayarlayarak yüksek verim ve düşük ses seviyesi sağlar.

Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombinin diğer özellikleri ne, en uyun fiyatla nereden alınır? 

 

PREMİX PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR
Dairesel yapılı paslanmaz çelik premix eşanjörü ile yüksek ısı transferi sağlayarak yakıt tasarrufu ve uzun ömürlü kullanım olanağı sunar.

 

Ortamın anlık kapasite gereksinimine bağlı olarak gidiş ve dönüş sıcaklık sensörleri ile suyun sıcaklığını kontrol edip alev modülasyonu yaparak daha ekonomik kullanım oluşturur.

ErP yönetmeliğine uygun Nitromix kombiler, yoğuşma teknolojisi sayesinde düşük emisyon değerlerine sahip oldukları için çevreyi korur. Debi sensörü bir yandan hızlı sıcak su konforu sağlarken diğer yandan gereksiz sarfiyatın önüne geçerek su tasarrufu yapar.

LCD ekranı ve çevirmeli kontrol düğmeleri ile her yaştan insanın kolayca kullanabileceği fonksiyonel kontrol paneli tasarımına sahip. 51 db(A) varan düşük ses seviyesi ile yaşam alanlarında ses kirliliği oluşturmaz. Dünyanın en prestijli endüstriyel tasarım ödüllerinden Green Good Design ve Good Design kazanmıştır. 

DEMİRDÖKÜM NİTROMİX P 24 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Model Kodu: Demirdöküm Nitromix P 24
Yakıt Türü: Doğalgaz
Cihaz Tipi: Yoğuşmalı
Baca Tipi: Hermetik
Kombi Kapasitesi: 24 kW
Enerji Sınıfı: A
Eşanjör Sayısı: 2
Garanti Süresi: 2 yıl
Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili
Renk: Beyaz

DEMİRDÖKÜM NİTROMİX P 24 12 ŞUBAT 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

sislon.com: 14.720,00 Türk Lirası
hepsiburada.com: 15.499,00 Türk Lirası
teknosa.com: 15.839,01 Türk Lirası
pttavm.com: 15.862,15 Türk Lirası
pazarama.com: 15.999,00 Türk Lirası

AYRINTILAR İÇİN:https://www.cimri.com/

Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesi kaç TL? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...  

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Axen Android TV'ler ne kadar, en uygun nereden alınır? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elektrikli ısıtıcı fiyatları ne kadar? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...