30 / 04 / 2024

Demirkaya İnşaat 2016'da 700'ün üzerinde konut yapacak!

Demirkaya İnşaat 2016'da 700'ün üzerinde konut yapacak!

20 yıldır inşaat sektöründe başarılı projelerle adından söz ettiren Demirkaya İnşaat, önümüzdeki yıl içerisinde 700'ün üzerinde konut ve 250'ye yakın işyeri projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.



Kentsel dönüşüm projelerinde de Demirkaya İnşaat'ın adını duyurmaya devam ettiklerini söyleyen Süleyman Demirkaya, "İnşaat ve kat karşılığı tecrübelerimiz ile kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz" dedi.


Kaliteli ürün sunuyor ithalat konusunda genellikle Çin ve Hindistan'dan getirilen ürünlerle ilgili müşterilerin ön yargısı olduğunu dile getiren Süleyman Demirkaya, "Biz o ülkelerden de kaliteli malların getirilebileceğini gösteriyoruz. 

Oldukça kaliteli ve sağlıklı ürünleri mağazamızda müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Şu anda Ege Bölgesi'nde 120 bin metrekare granit ve 82 bin metrekare fayans Stoğu ile Ege Bölgesi'nin tek tedarikçisi durumundayız" diye konuştu. 


Sağlam, konforlu ve estetik yapılar

Süleyman Demirkaya, Sağlam, konforlu ve estetik yapılar inşa ediyoruz. Yaşam standartları yüksek ve güvenilir yapılar inşa ederek kazandığımız güveni boşa çıkarmamak bizim en büyük hedefimizdir"dedi. 



1995 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet gösteren ve başarılı projeleriyle adını duyuran Demirkaya İnşaat, yatırıma ara vermiyor. Kısa süre önce seramik, granit ve cam fayansı ile ilgili yeni yatırımlara imza atan firma, önümüzdeki ay itibari ile elektrik malzemeleri ve izolasyon malzemeleri konusunda da adını duyurmayı hedefliyor. 



Mekânlarda farklılık 

İnşaat sektörünün sürekli geliştiğini ve sundukları yepyeni ürünlerle sektörün gelişimine katkı sağladıklarını dile getiren firma sahibi Süleyman Demirkaya, "Granit, seramik ve cam fayans ile mekânlarda farklılık yaratıyoruz. Özel makinemiz sayesinde müşterilerimizin istediği tüm desenleri ürün üzerine uygulayab iliyoruz. 6 milim damperli ve UV filtreli cam fayanslarımız çizilmez bir boyayla istenilen renk ve desene boyanabiliyor. Ürünü tezgâh üstüne, banyo duvarlarına, isteğe bağlı olarak yatak odaları ve salonlara döşeyebiliyoruz. Cam fayansın ileride yaygın olacağı görüşündeyiz" dedi. 



Mal alırken dikkat 

Tüketicilerin bu tarz ürünleri alırken dikkatli davranması gerektiğini de vurgulayan Demirkaya, şu bilgileri verdi: "Tüketiciler malı satın alacakları firma ile ilgili seçici olmalı. Özellikle kapalı deposu var mı? Ürünleri iyi muhafaza edebiliyor mu? Bu konular önemli. Bir de mağazadan beğendikleri ürün ile depodan getirilen ürünü mutlaka karşılaştırmalılar. Ürünü iyi incelemeliler. Üzerinde herhangi bir çizik ya da kırık olup olmadı dikkat etmeliler. Ayrıca ebat konusunda da bazen sıkıntılar yaşanabiliyor. Kutunun üzerinde yazan ebat ile içindeki ürünün ebatı birbirini tutmayabiliyor. 

Bu konularda dikkatli davranırlarsa iyi olur" diye konuştu.



Milliyet Ege









Geri Dön