07 / 07 / 2024

Demirlipark Yakacık'ta son 25 konut!

Demirlipark Yakacık'ta son 25 konut!

Demirli Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Demirlipark Yakacık, 18.754 metrekarelik bir alanda yüzde 80'i yeşil alan olmak üzere toplamda 9 blok ve 294 daireden oluşuyor. Projede deniz ve şehir manzaralı alternatifler mevcut



Demirlipark Yakacık projesinde alanları 66-205 metrekare arasında, 1+1 den 5+1'e kadar penthouse ve bahçe dubleksi daire tipleri yer alıyor. Fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor, 452 bin TL'ye kadar yükseliyor. 6 farklı kat planı bulunan DemirliPark Yakacık projesinin inşaatına Eylül 2009'da başlanmıştı.

Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan DemirliPark Yakacık projesinin içinde açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, masa tenisi, basketbol-voleybol-futbol sahası, açık ve kapalı fitness alanları, SPA merkezi (sauna, buhar odası, jakuzi, dinlenme odası), bay-bayan kuaförü, kafe, restoran, süpermarket, koşu-yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kreş, ortak alanlarda kablosuz internet, jeneratör, açık/kapalı otopark, oto kuaför ve 7/24 güvenlik hizmeti yer alıyor.

Proje, E-5 ve E-6 Karayolları'na 3 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Kartal Sahil Yolu'na 5 dakika, bu yıl içinde hizmete girecek Kartal-Kadıköy metro hattına ve Kartal'da inşa edilmekte olan dünyanın en büyük Adalet Sarayı'na ise 3 dakika mesafede bulunuyor.

2007 yılı Deprem Yönetmeliği'ne göre statik projesi yapılan projede, C30 sınıfı yüksek dayanımlı beton kullanılıyor. Ayrıca, betonarme yapıların insanlar üzerindeki manyetik alan etkilerini tamamen ortadan kaldırmak için temele kadar inen özel topraklama sistemi uygulanıyor.
Hürriyet

www.demirlipark.com
444 36 75


Geri Dön