02 / 05 / 2024

Demirören AVMde Cristiano Ronaldo izdihamı yaşandı!

Demirören AVMde Cristiano Ronaldo izdihamı yaşandı!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirörenin, Portekizdeki otel yatırımında iş ortağı olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, dün İstanbula geldi ve ayağının tozuyla Beyoğlu İstiklal Caddesindeki Demirören İstiklal AVMye giderek hayranlarını selamla



Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirörenin, Portekizdeki otel yatırımında iş ortağı olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, dün İstanbula geldi ve ayağının tozuyla Beyoğlu İstiklal Caddesindeki Demirören İstiklal AVMye giderek hayranlarını selamladı. Ronaldoyu görmek için binlerce kişi İstiklal Caddesini yılbaşı gecesi dahi görülmeyen şekilde hıncahınç doldurdu

Kapılarını 17 Martta açan Demirören İstiklal Alışveriş Merkezinden dün Cristiano Ronaldo geçti.

180 milyon euroluk bonservis bedeli ile Barcelonalı Messiden sonra dünyanın en pahalı futbolcusu olarak gösterilen Real Madridli Ronaldoyu görmek isteyen futbolseverler İstiklal Caddesinde yılbaşı gecesi dahi görülmeyen bir izdihama neden oldular.

Yıldırım Demirörene ait özel uçakla Madridten gelen Cristiano Ronaldo ve sevgilisi İrina Shyak Beyoğlunu adeta festival ortamına çevirirken, pek çok kişi de Ronaldodan imza alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Virgin Megastore, Brandroom, Guess, Gap, Saturn ve Sephoranın da aralarında bulunduğu 41 mağazanın yer aldığı Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi 19 bin metrekare alana kuruldu.

İstiklal yılbaşında böyle kalabalık görmedi

Yılbaşı gecesinde dahi böyle bir izdihamın görülmediği İstiklal Caddesinde futbolseverler Ronaldoyu görmek, imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Ronaldo AVMnin balkonuna çıkarak hayranlarını selamlarken daha sonra da Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte alışveriş merkezini dolaştı. Ronaldonun gördüğü ilgiden dolayı şaşkınlığını gizleyemediği de dikkatlerden kaçmadı.
Vatan


Geri Dön