29 / 04 / 2024

DemirPark AVM yıl sonuna kadar çatı katını faaliyete geçirecek!

DemirPark AVM yıl sonuna kadar çatı katını faaliyete geçirecek!

Bu yılın sonuna doğru AVM'nin satış hacmini artırmak için çatı katını faaliyete geçireceklerini açıklayan DemirPark AVM Merkez Müdürü Makbule Demir, burada yiyecek ve içecek bölümünün hizmet vereceğini söyledi..



Zonguldak'ın tek alışveriş ve yaşam merkezi olan DemirPark AVM,yeni dönemde ziyaretçi sayısını 400 bine çıkarmayı hedefliyor. DemirPark AVM Merkez Müdürü Makbule Demir, 15 Mart 2009 tarihinde açılan AVM'nin Demir Madencilik tarafından yapıldığı bilgisini verdi. 


AVM'ye gelenleri 11 bin metrekarelik bir arasa üstüne kurulu beş katta, 50 bin merekarelik kapalı alanda ağırladıklarını anlattı. AVM'nin Zonguldak'm en dinamik yerinde bulunduğunu anlatan Demir, "Kozlu-Karadeniz Ereğli-İstanbul yolu üzerinde geçiş yoğunluklu bir noktada kurulduk. 


Tam karşımızda Bülent Ecevit Üniversitesi' nin olması, projeye ayrı bir önem kattı. Denize bakan tarafımızda ise Demir Grup'un 5 yıldızlı Dedeman Oteli yer alıyor. Yüzde 100 doluluk oranı, metrekare başına aylık ortalama 15 ziyaretçi sayısı ile AVM'miz kendi kategorisinde önemli bir başarıya sahip. Kentin sosyal ve kültürel hayatının önemli büeşenlerinden biri haline gelen DemirPark AVM, kentin çarşısı olma yolunda ilerliyor" dedi. 

AVM'nin 2012 yılında 333 bin 245 kişiyi ağırladığını anlatan Makbule Demir, bu rakamın 2013 yılının ilk dokuz ayı itibarıyla yüzde 23 oranında artış kaydettiğini dile getirdi. Demir, mevcut rakamlara göre yıl sonunda 400 bin kişiyi AVM'de ağırlayacaklarına işaret etti. Bu yılın sonuna doğru AVM çatı katını yiyecek ve içecek bölümü olarak hizmete açacaklarım da açıklayan Demir, satış aitırıcı bu organizasyonla AVM'nin cirosunu artırmak istediklerinin altını çizdi. Bu yıl AVM nin bünyesine 14 yeni markanın eklendiği bilgisini veren Demir, kapsamlı otoparklanyla da ziyaretçilerine sorunsuz alışveriş ve eğlence imkanı sunduklarını bildirdi. 


Çatı katı açılıyor 


Bu yılın sonuna doğru AVM'nin satış hacmini artırmak için çatı katını faaliyete geçireceklerini açıklayan DemirPark AVM Merkez Müdürü Makbule Demir, burada yiyecek ve içecek bölümünün hizmet vereceğini söyledi. 


Dünya Özel Ek




Geri Dön