22 / 07 / 2024

Dendro yeni ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor!

Dendro yeni ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor!

Günümüz modası kıyafet kreasyonlarından ibaretmiş gibi görünse moda, günümüzün değişen, yükselen ve popüler olan eğilimlerin genel sıfatı olarak litaratürlere giriyor




 Moda akımlarının dekorasyon dünyasına da sıçramasıyla Dendro, modellerine moda unsurlarını serpiştiriyor, ürün yelpazesini genişletiyor.

Modayı takip eden tüketiciler de evlerini dekore ederken Dendroyu tercih ediyor.

Dendro parke estetiğin, zarafetin, şıklığın zemin kaplamaya nasıl yansıtılacağının örneklerini sunarak parke ve zemin kaplama sektörünün yön belirleyici markası olmaya devam ediyor.

Parkede çeşitliliğin yalnızca parkenin hammaddesi olan ağaç çeşitliliği ile kısıtlı kalmayacağını gösteren Dendro, ürün yelpazesinde birçok farklı renk parkeyi tüketiciye sunuyor. Kullanıcının isteği doğrultusunda parkeler işlenen motifler ve kelimelerle eşsiz hale geliyor, günümüz modasının en yakın takipçisi oluyor.

Eviniz de sizin gibi, Şık!
Parke kullanımının mekanlarda moda haline geldiğini belirten Dendro Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan Temizliği oldukça pratik, sağlığa önem veren ve zarif görünümü olan parkede modanın çok hızlı değişmediğini biliyoruz. Ancak Dendro yeni ürünleri ve tasarımları ile zeminde bir moda akımı başlatıyor. Giyimine, kullandığı eşyalara özen gösteren, modayı yakından takip eden herkes yeni yılın yeni modasına ayak uydurmaya başlayacak dedi.

 Kırmızı Halıda/Podyumda Yürümek Gibi
Şıklığın asaletine kapıldığınızda kendinizi muhteşem hissetmenizi sağlayan kıyafetleriniz, aksesuarlarınız gibi evinizde kendinden şıklığı ise söz ettirecek, misafirlerinize ve size podyumda yürüyormuşçasına modanın ayak sesini duymanızı sağlayacak diyen Saylan, parkenin yaşam alanlarında trend olduğu 2011de, Dendronun beyaz renkli Oak Winter serisini en dikkat çekici ürünlerin başında yer aldığına dikkat çekiyor.

Estetiğin, zarafetin, şıklığın dekorasyona yansıyan yüzü Dendro modayı ayaklarınıza sermek için Bağdat Caddesindeki showroomunda sizleri bekliyor.

 


Geri Dön