26 / 07 / 2024

Dendro, YTÜ'deki mimar adaylarıyla buluşuyor!

Dendro, YTÜ'deki mimar adaylarıyla buluşuyor!

Dendro parke yetkilileri, 14 Nisan 2011 Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 'nde gerçekleşecek etkinlikte, parke ile ile ilgili bilinmesi gerekenleri, teorik ve pratik deneyimlerini geleceğin mimarlarıyla paylaşacak


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Zemin sektöründe devrim niteliği taşıyan yeniliklerin öncüsü Dendro parke, geçtiğimiz günlerde ilkini gerçekleştirdiği ‘Dendro geleceğin mimarlarıyla buluşuyor ' etkinliğine hız kesmeden devam ediyor.

Eğitime büyük önem veren ve yatırımlarına bu yönde devam eden Dendro, sektörün gelişimine katkıda bulunmak, geleceğin mimar adaylarına bilgi birikimini ve tecrübelerini aktarmak adına geleceğin mimarlarıyla ikince defa bir araya geliyor.

Parke sektörüne yön veren ve zeminde modanın yaratıcısı olarak bilinen Dendro, genç mimar adaylarının parke sektörünü daha yakından tanımaları, mezun olduktan sonra içerisine girecekleri profesyonel hayata daha kolay adapte olabilmeleri için başlattığı ‘Dendro geleceğin mimarlarıyla buluşuyor ' etkinliklerini geleneksel hale getirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

60 bin metre karelik üretim tesisinde Avrupa standartlarında üretim yapan, sektöre birçok yeniliği getiren ve dünyanın en büyük parke üreticilerinden bir olan Kaindl 'ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Dendro, ikincisini gerçekleştireceği etkinlik kapsamında, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geliyor.

Ülkemizin önde gelen diğer üniversiteleriyle devam edecek olan etkinlik kapsamında Dendro, binlerce genç mimar adayına ulaşmayı hedefliyor.


Geri Dön