02 / 05 / 2024

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilcili’ğinin yeni lojistik merkezi açıldı!

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilcili’ğinin yeni lojistik merkezi açıldı!

Yardım anlayışında depolama değil lojistik sistemi kuran, kayıtlı yardımın öncüsü Deniz Feneri Derneği İzmir’ de Ege Temsilciliği' nin 500 metrekarelik yeni lojistik merkezini aç tı...



Bugün yapılan açılış törenine Deniz Feneri Yönetimi tam kadro katıldı. Yönetim Kurulu ile beraber Deniz Feneri’nin Ramazan Ağabeyi (İbrahim Uğurlu) da açılışta hazır bulundu. 

Ayrıca  İzmir  İl Müftü Yardımcısı, kamu kurumlarından şube müdürleri, Cansuyu ve İHH gibi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, derneğin bağışçı ve gönüllüleri de açılışa katıldılar. 

Açılış İzmir İl Müftü Yardımcısı’nın yaptığı dua ile gerçekleştirildi. 

Bornova Pınarbaşı Kemalpaşa caddesinde bulunan yeni Lojistik Merkezi 500 metrekarelik bir alan üzerinde bulunuyor. İçerisinde gıda, giysi, medikal malzeme, beyaz eşya, ev eşyası gibi çeşitli yardım malzemeleri yer alacak ve tüm Ege Bölgesi’ne yardım dağıtımları buradan yapılacak. 


Deniz Feneri Derneği’nin bütün lojistik merkezlerinde kurulduğu günden bu yana kullandığı barkot sistemi burada da aktif olarak kullanılacak. Bu sayede bağışların nereden kimden geldiği ve nereye kime gittiği gibi şeffaflık sistemi ile ayni bağışların takibi yapılacak. 




Geri Dön