Yeni Projeler

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...Deniz İstanbul satış ofisinde gerçekleştirilen lansmana Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş de katıldı

İnşaat sektöründe 1979 yılından bu yana ayrıcalıklı projeler hayata geçiren Keleşoğlu Holding’in 1,5 milyar dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiği mega kent İstanbul’un marinalı tek kasabası Denizİstanbul projesinde Bahar Rezidans etabının lansmanı satış ofisinde gerçekleştirildi.

Deniz İstanbul satış ofisinde gerçekleştirilen lansmana Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş de katıldı.

Lansmana özel avantajların sunulduğu Bahar Rezidans, marinası, kumsalı ve 1,5 milyon metrekarelik yaşam alanıyla mega kent İstanbul’un en büyük projesi olan Denizİstanbul’un dokuzuncu etabı olarak hayata geçiriliyor. 

Lebi derya teraslar

Projede Yakamoz, Kalyon Evleri, Mercan Konakları 1 ve 2, Marina Villaları, Sedef Konakları 1 ve 2, Marina Rezidans’tan sonra gelen  Bahar Rezidans etabı toplam 574 konuttan meydana geliyor. Merakla beklenen proje mimarisi, lebi derya terasları ve bahçeli ev seçenekleriyle 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar  birçok daire çeşidi sunuyor. 

Bahçesinde hayatı 365 gün boyunca tatil tadında yaşamak isteyenler için önemli bir fırsat sunan Deniz İstanbul Bahar Rezidans projesinin  teslimlerin 2024 Haziran ayında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Kentin iki hudut kapısından biri Denizİstanbul’da

Deniz İstanbul Bahar Rezidans etabının lansmanında önemli açıklamalar yapan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş şunları dile getirdi: 

“İstanbul’da önünde marinası olan tek kasaba konseptinde olma özelliği ile benzersiz olan Denizİstanbul, %79 yeşil alanı, az katlı konakları, villa ve daireleriyle İstanbul’a örnek bir yaşam sunuyor. Projenin önünde yer alan marinanın İstanbul’un iki hudut kapısından biri olması Denizİstanbul’a değer katan en önemli özelliklerden biri.   Denizİstanbul, teknelerle yurt dışından gelecek yabancı turistlerin ayak basacağı ilk yer konumunda. Kasabanın sahil şeridinde, denize girilebilen bir kumsal ve tamamen manzaraya hakim kafe ve restoranlar bulunuyor. Böylece İstanbul’a şehir turizmi için gelenler ile Türkiye’ye tatil turizmine gelenleri aynı lokasyonda birleştiriyor. Projenin mimari projesini Kraft Mimarlık üstlenirken, şehircilik, tasarım, master ve imar planı dünyanın en ünlü mimarlık- mühendislik firmalarından biri olan Amerikalı SOM tarafından yapıldı. Burj Khalifa’nın da mimarı olan SOM, Denizİstanbul’u Kaliforniya sahil kasabalarını andıran denize doğru eğimli bir vadide, yatay mimari anlayışıyla tasarladı. Bu sayede projede tüm konutlar deniz manzarasına hakim bulunuyor. İnsana ve doğaya saygının esas alındığı projenin sahile inen bölümünde yükseklik azalıyor, geniş aralıklarla inşa edilen bloklar birbirinin cephesini kapatmıyor.” 

Okul, 5 yıldızlı otel, 180 mağaza kapasiteli AVM ve hastane

Deniz İstanbul projesinde, ilkokuldan üniversiteye kadar eğitim veren uluslararası bir özel okul, 5 yıldızlı otel,  180 mağaza kapasiteli AVM ve hastane yer alacak. Projede ayrıca; binicilik kulübü ve çocuklardan yetişkinlere her yaşta kasaba sakininin sağlıklı yaşam ve spor ihtiyacına yanıt verecek dev bir spor kompleksi de bulunacak. 13 bin metrekare alana sahip bu dev komplekste sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları,  vitamin bar, oyun odaları, Türk hamamı, squash, tenis kortu gibi sosyal alaları bulunacak.

Kalyon Evleri, Marina Villaları, Yakamoz, Mercan Konakları ve Sedef Konakları 1 etaplarında hayatın başladığı Denizİstanbul projesi, 14 konut etabı ve ilave sosyal alanlar, ticari alan ve turizm etapları ile toplam 20 etaptan meydana geliyor.  Forbes Türkiye'nin mega kent İstanbul’un en çok kazandıracak ilk 5 projesi içinde yer verdiği proje, başlangıcından bu yana yüzde 120 oranında prim yaptı.

Şu ana kadar satışları yüzde 50’ye ulaşan Keleşoğlu Holding Denizİstanbul projesinde 3000 bin konutluk 5 yeni etap daha satışa sunulacak.

Web sitesi: www.denizistanbul.com

Telefon: 0212 251 51 88

Editörün Notu: Bu haber 4 Nisan 2022 tarihinde saat 11: 25'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 69 kuruş, euro 16 lira 25 kuruş, altının gramı ise 917 lira 25 kuruş değerindedir.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans fiyatları ne kadar? Bahar Rezidans fiyat listesi!

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje!