27 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Kalyon'da daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden proje deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan projenin genel özelliklerine değinelim.  Keleşoğlu İnşaat  imzası ile yükselen proje yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa edilen Deniz İstanbul Kalyon'da konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villalar yer alıyor.


Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Deniz İstanbul Kalyon Konutları mağaza, kumsal, su sporları merkezi, sosyal tesisler, kafe-restoran, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal olanaklara sahip.


Deniz İstanbul Kalyon Yakuplu'da dairelerin alanları 80 ile 167 metrekare, villaların alanları 168 ile 385 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan kısım için 24 ay taksit fırsatı sunuluyor.


Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon Evleri'nde teslimlerin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL  - 800 bin TL olarak, villa fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL - 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon nerede?

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Deniz İstanbul Kalyon Evleri telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön