30 / 04 / 2024

Deniz Ömür: 2010 yılında konut fiyatları artar

Deniz Ömür: 2010 yılında konut fiyatları artar

Parkcity Evleri Satış Müdürü Deniz Ömür, "Bahçeşehir'de her geçen gün daha da değer kazanıyor, konut almayı bekleyenlerin süreci uzatmadan uygun fiyatlar var iken ev almalılar" dedi



Parkcity evleri, yepyeni bir bakış açısı ve naturel stili ile, sıkıcı olmayan, kişilikli, elit ve konforlu bir yaşam sunuyor. Çağdaş sistemler, yüksek standartlar sosyal ve sportif olanaklar, modern bir konsept bu sitede hayat buluyor.

1+1'den 3+1'e kadar kullanışlı tasarlanan konutlar, fonksiyonel çözümleri sayesinde mekân kaybı olmadan planlanmıştır. Konutların içlerinde yapılan kilerler sayesinde konutlar da kullanım rahatlığı sağlanmıştır. Bahçenin tüm ihtişamını izleyebileceğiniz, keyifli dakikalar geçireceğiniz, şık tasarımlı geniş balkonlar sizi siteyle bütünleştiriyor. Esenkent'in kalbinde, TEM' e 1 km uzaklıkta, D100 karayoluna 5 kilometre, havaalanına 22 kilometre, Levent'e ise 42 kilometre uzaklıkta bulunan Parkcity, alışveriş merkezlerinden, eğitim merkezlerine kadar tüm ihtiyaçlara cevap verecek yerlere yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Bahçeşehir'de kalite-fiyat dengesini oluşturan tek proje olma özelliğini koruyan Parkcity Evleri, yatırım olma özelliğini her zaman güncel  tutuyor. Parkcity Evleri Satış Müdürü Deniz Ömür, "Bu bölge her geçen gün daha da değer kazanıyor, konut almayı bekleyenlerin süreci uzatmadan uygun fiyatlar var iken alması gerektiğini, böyle bir fırsatın gayrimenkulde çok zor kazanılacağını, banka faiz oranlarının son 2 yılda en alt seviyeye gerilemiş durumda olduğunu, 2010 yılının ev fiyatlarında artışın yaşanacağı bir yıl olacağını belirtmiştir. Türk halkının son 5 yılda değişmeyen yatırım önceliğini hala konut alma düşüncesi oluşturuyor. Konut  yatırımına alt-orta gelir grupları daha çok önem veriyor. Elinize geçen fazladan 40 bin TL nasıl değerlendirirsiniz? sorusuna yüzde 43'lük bir kesimin ev-konut alırım yanıtını veridiği görülüyor. Merkez Bankası'nın faiz indirimleri göz önüne alındığında konut kredisi faizlerinin düşmesi, konut yatırımı yapmak için fena sayılmayacak düzeylerde olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik Türkiye ve ABD'de dahil olmak üzere bir çok ülkede dip rakamlara ulaşmış durumda. Fiyatlarda dengeler oluşmaya başladı, bundan sonraki dönemde fiyatlar yukarı doğru tırmanır, yatırım ya da oturum için en uygun zaman şimdi.
Türkiye'de gayrimenkul ve inşaat sektörü direk teşviklerle ayakta duran bir sektör değil. Genellikle kendi yağında kavrulan ama, hem ekonomik büyümeye hem de istihdama en büyük katkıyı sağlayan sektörlerden biri. Hatta ülke ekonomisine yön veren bir sektördür. İnşaat yapan müteaahitlerin yerel ve merkezi yönetimlerden en büyük beklentisi sektörü ilgilendiren yasaların bir an evvel çıkartılması ve tabiî ki ucuz arsa teminidir." dedi.


Geri Dön