Kent Haberleri

Denizbank büyük bomba haberi verdi. 1 Yıl Boyunca Bedava olacak

Bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Denizbank da durdu durdu bombayı sonunda patlattı.   

Bankalar müşterilerini kendilerine çekmek için hazırladıkları kampanyaları duyurmaya tam gaz devam ediyorlar. 

 

Elektronik Fon Transferi (EFT) ve Havale, bankacılık işlemleri içerisinde en çok kullanılan ve pratikliğiyle ön plana çıkan iki temel işlem türüdür. EFT, farklı bankalar arasında para transferi yapma işlemine denirken, havale aynı banka içerisindeki hesaplar arasında para aktarımı anlamına gelir.

Normal koşullarda, bankaların müşterilerine sunduğu bu hizmetler genellikle belirli bir ücrete tabidir. Ancak Denizbank, müşterilerine sunduğu bu yeni kampanyayla birlikte, dijital platformlar üzerinden gerçekleştirilen bu iki işlemi 1 yıl boyunca ücretsiz hale getirerek kullanıcıların yüzünü güldürdü.

KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR

Kampanyadan faydalanmak içinse yapılması gereken tek şey MobilDeniz uygulamasını indirip, aktif bir şekilde kullanmaya başlamak. Denizbank'ın bu jesti, özellikle son dönemde artan dijital bankacılık kullanımına önemli bir katkı sağlayacağı gibi, aynı zamanda mevcut ve potansiyel müşteriler için de büyük bir avantaj olacak. 

MobilDeniz uygulaması üzerinden yapılacak olan EFT ve havale işlemleri, hem daha hızlı gerçekleşecek, hem de herhangi bir ücret ödemeden yapılabilecek. Bu sayede, müşteriler, zaman ve maliyet tasarrufu elde ederken, bankacılık işlemlerini daha rahat ve konforlu bir şekilde gerçekleştirebilecekler.