08 / 09 / 2024

Denizbank emekli promosyonunda yeni dönem başlıyor! DenizBank emekli promosyonu ne kadar verecek?

Denizbank emekli promosyonunda yeni dönem başlıyor! DenizBank emekli promosyonu ne kadar verecek?

Denizbank emekli promosyon ödemeleri internette en çok araştırılanlar koular arasında bulunuyor. DenizBank promosyon 2024 ne kadar oldu?



DenizBank emekli promosyonu ne kadar oldu? soruları emekliler tarafından araştırılıyor. Bankalar emekliler için kesenin ağzını açarken Denizbank emekli promosyon ödemesinin yanında kampanya başlattığını açıkladı.

Denizbank emekli promosyonları ödemeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Emekli için promosyon ödemesi yapan Denizbank, emeklilere özel kredi fırsatı da sunuyor. Sizler için Denizbank emekli promosyon ödemesi ve kampanyası ne kadar?

Denizbank emekliler için dev kampanyasını başlattı. Tüm banka borçlarınızı ve emekli maaşı Denizbank'a taşıyanlara özel yeni dönem başlıyor. Hem emekli promosyonu alabiliyorsunuz hem de borçlarınızı taksitlendirebiliyorsunuz. Emeklilere özel transfer kredisi başlatan Denizbank, 36 aya varan vadeler ile kefilsiz 3,75 faiz oranı ile başlayan kredi imkanı sağlıyor.

Denizbank emekli promosyonunda yeni dönem başlıyor! DenizBank emekli promosyonu ne kadar verecek?

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılıyor. Promosyon ödemeleri emekli maaşına göre belirlendiği kaydedildi. 

0 - 9.999 TL arası maaş alanlar 5.000 Türk Lirası, 10.000 Türk Lirası - 14.999 Türk Lirası arası maaş alanlar 8.000 Türk Lirası, 15.000 Türk Lirası - 19.999 Türk Lirası arası maaş alanlar 10.000 Türk Lirası, 20.000 Türk Lirası ve üzeri maaş alanlar 12.000 Türk Lirası promosyon ödemesi alıyor.

Emekliye iki maaş kadar promosyon verilecek! Bankalar yeni promosyon ödemelerini açıkladı!

Emekli promosyonlarında yeni rakamlar belli oldu! Promosyonlar iki katına çıkacak...

Vakıfbank son tarih 30 Eylül diyerek duyurdu! Emeklilere 24 bin TL ödeme müjdesi!

Akbank emekli promosyonunda son dakika! Eylül 2024 rakamı resmen açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön