Ekonomi

Denizbank öyle bir ihtiyaç kredisi veriyor ki! Bu rakamı duyduğunuzda aklınız çıkacak! 

Denizbank cep telefonu uygulaması üzerinden MobilDeniz’den hemen müşterisi olana, 20.000 TL’ye kadar %0,99 faiz oranıyla ekonominize yardımcı olamaya çalışıyor. fırsatı kaçırmak istemeyeneler haberimize baksın.Kampanyadan; geçerli tarihler arasında, MobilDeniz'i indirip, "Müşteri Ol" butonu aracılığı ile ilerleyerek, uzaktan DenizBank’lı olma aşamasını, ilk defa bitiren DenizBank’lılar yararlanabilir

Kampanya, 30 Aralık 2022 ve 31 Ocak 2023 tarihleri arasında uygulanacaktır.

Kampanyadan; geçerli tarihler arasında, MobilDeniz'i indirip, "Müşteri Ol" butonu aracılığı ile ilerleyerek, uzaktan DenizBank’lı olma aşamasını, ilk defa bitiren DenizBank’lılar yararlanabilir.

Müşteri olduktan sonra, tespit edilen tarihler arasında, MobilDeniz uygulaması aracılığı ile kredi başvurunuzu bitirebilirsiniz.

Kullanacağınız kredilerde, faiz oranı, MobilDeniz kanalı için 12 ayda, hayat sigortalı olarak, aylık %0,99’dan başlayacak olup, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre ücretlememiz farklılık gösterecektir.

MobilDeniz’den, DenizBank müşterisi olmanın akabinde kampanya zamanı boyunca, tüm yollardan avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile,  kredi kullanma hak sahibi olacaktır.

MobilDeniz kanalından kullanacağınız krediler, diğer kanallarda elde edeceğiniz faiz avantajlarından, aylık %0,20 daha çok olacaktır (Misal diğer kanalda %1,19 faiz alan bir müşterimiz, MobilDeniz kanalında, %0,99 faiz görebilecektir).
 

Kampanyadan, ilk defa müşterimiz olup, kredi başvurusu yapan DenizBank’lılar, 1 ay süresince faydalanabilir.
Banka, faiz oranlarında farklılık yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ilave belge isteme hakkına sahiptir.

Yasal vade sınırlamaları gereği, en yüksek vadeler; 100.000 TL üstündeki tutarlar için 12 ay, 50.000 TL – 100.000 TL aralığındaki bedeller için  24 ay, 50.000 TL ve altındaki miktarlar için en yüksek vade 36 aya kadardır.

Kredi tahsis fiyatı, başlangıçta, bir defaya mahsus alınacak olup, kredi bedelinin binde 5’i sebiyesindedir. Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı,  kredi tahsis fiyat, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır.

Kredi başvurunuz, bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullanıma açılabilir. Banka değerlendirmesinin  akabinde, başvurunuz negatif sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.

Koş vatandaş koooş! Yüzde 25-40 arası indirimler Migros'ta! Poşetini sepetini alan adeta saldırıya geçti

Hafta sonu bombası Carrefour' dan geldi! Et ve süt ürünlerine büyük indirim geldi!

Herkesin merak ettiği soruların cevabı geldi! Emekli maaşlarında kritik detay