Ekonomi

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile Deniz Bank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.  DenizBank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlara çözüm sunuyor. Hemen başvurun, 6 ay vade seçenekleriyle 1000 TL'den 10

5 Nisan'da mobil uygulamadan başvuru ile başlayacak kampanya 5 Mayıs'a kadar devam edecek. Hemen başvurun, 6 ay vade seçenekleriyle 1000 TL'den 10.000 TL'ye kadar kredi alın.

Şubeye gitmenize gerek yok

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile DenizBank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Denizbank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile onların finansal ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. 5 Nisan'dan itibaren başlayacak kampanya 5 Mayıs'a kadar sürecek. Başvurular mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilebilecek. Hemen başvurunuzu yaparak 6 ay vade seçenekleriyle 1000 TL'den 10.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. 

DenizBank’tan sevindiren kampanya

Denizbank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak için çeşitli kampanyalar hazırlayan bankalar arasında yerini aldı. 1000 TL'den 10.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan DenizBank, kampanyalarına yenisini ekledi.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap veren DenizBank müşterisi olmak için mobil bankacılık üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilir ya da şubelere başvurarak DenizBank müşterisi olabilirsiniz. Kredi başvurusu sonucunda yeni müşteriler bir ay süreyle faizsiz kredi kullanabilmektedir. 

DenizBank, emekliler için duyurduğu emeklilik kampanyasına ek olarak çeşitli kampanyalar da sunmaktadır. Ayrıca bankalar müşterilerini müşteriye dönük kredi promosyonları ile de yeni imkanlar sunmaktadır. Düşük faiz oranına sahip ödemeler ve daha birçok ödeme seçeneği de mevcuttur. Ödemeler ve kampanyalar ile ilgili bilgilere Denizbank'ın resmi internet sitesinden veya bankanızdan ulaşabilirsiniz.

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank ve Garanti Bankası... Bankalarla ilgili bomba gelişme. Hemen bakın

Denizbank'ın müşterisi olanlar yaşadı! Faizsiz 20 bin TL almak çok kolay!