Ekonomi

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL’ye varan nakit hediye!

Denizbank emeklilere 5 bin TL'ye varan nakit desteği sağlıyor. İşte detaylar... Bir ara 10 bin Türk Lirası'na kadar yükselen emekli promosyonları Kasım ayında ise düşüşe geçti

Emekli maaşlarına ödenen promosyon rakamları Kasım ayında da gündeme gelmeye devam ediyor. Bir ara 10 bin Türk Lirası'na kadar yükselen emekli promosyonları Kasım ayında ise düşüşe geçti. Denizbank da emekli promosyonlarıyla ilgili internet sitesinde bir duyuru yayımladı. "Maaşınızı, DenizBank’a kolayca taşıyın, 5 bin TL’ye varan nakit hediye kazanın" sloganıyla yayınlayan duyurunun detayları ise şu şekilde...

MAAŞIN TAŞINMASI GEREKLİ!

Öncelikle Denizbank'tan promosyon almak isteyen emeklilerin maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekmekte. Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emekliler 5.000 TL’ye varan nakit promosyon hakkına sahip olabilecekler.


 

İşte Denizbank'ın açıkladığı emekli promosyonu kampanyasının detayları:

1 - Promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.

* Aylık 3 bin 500 Türk Lirası altında maaş alanlara 3 bin Türk Lirası,

* Aylık 3 bin 500 Türk Lirası ile 7 bin 500 Türk Lirası arasında maaş alanlara 3 bin 500 Türk Lirası,

* Aylık 7 bin 500 Türk Lirası  ile 10 bin Türk Lirası arasında maaş alanlara 4 bin 500 Türk Lirası,

* 10 bin Türk Lirası ve üzeri maaş alanlara 5 bin Türk Lirası

 

2 - Emekli maaşınızı Denizbank şubelerine gitmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamasından veya e-devlet üzerinden bankaya aktarabilir, 5 bin TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimini arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankadan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz.

3 - Kampanya 01.11.2022 -31.12.2023 arası emekli maaşını Denizbank'a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir.

4 - Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

5 - Fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılacaktır.

6 - Kampanya 31.12.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

7 - Denizbank'tan birden fazla emekli maaş alan emeklilere, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.denizbank.com/

Promosyon ödemesinde böyle rakam görülmedi! 200 bin TL...

Akbank kasım ayında vereceği emekli promosyon rakamlarını açıkladı

Garanti Bankası kasım ayında vereceği emekli promosyon rakamlarını açıkladı!

Yapı Kredi Bankası kasım ayında emekli promosyon rakamlarını güncelledi!