27 / 04 / 2024

DenizBank'tan kentsel dönüşümde uzmanlık sertifikası!

DenizBank'tan kentsel dönüşümde uzmanlık sertifikası!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı" için güç birliği yaparak uzmanlaşmak isteyenlere sertifika verecek.




DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı" için güç birliği yaparak uzmanlaşmak isteyenlere sertifika verecek. DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğinde, İstanbul Ticaret Odası'nın desteklediği "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı" kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi.  İmza törenine, DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genei DenizBank Mudur Yardımcısı Oğuzhan Özark, DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz katıldı. 


DESTEK VERİYORUZ 

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, kentsel dönüşüm süreçlerini yönetebilecek bir insan kaynağının yetişmesine katkı sunmayı hedeflediklerini belirtirken, "Kentsel Dönüşüm finansmanı konusunda öncü ve söz sahibi banka olarak Türkiye'nin her yerinde uzman ekiplerimiz aracılığı ile kentsel dönüşümün yanı sıra Köysel Dönüşüm faaliyetlerine de destek sağlamaya devam ediyoruz" dedi. istanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. 

İbrahim Baz konuşmasında, işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Dokuz Sütun


Geri Dön