Yeni Projeler

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... Toplam 503 adet konutun yer aldığı projede, teslimlerin 2025 Ekim'de yapılması planlanıyor

DenizKoru Sarıyer projesi IC Holding imzasıyla Sarıyer Maden'de hayata geçiriliyor. Toplam 503 adet konutun yer aldığı projede, teslimlerin 2025 Ekim'de yapılması planlanıyor. 

Boğaz’ın gözdesi, güncel deprem raporlarında şehrin zemin açısından en güvenli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de yükselen DenizKoru Sarıyer projesi, 2 etap şeklinde inşa ediliyor. Projenin bir etabı boğaz, bir etabı da Belgrad Ormanı manzarasına sahip. 

 

Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

DenizKoru Sarıyer projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Proje yer alan bloklar 4 katlı olacak şekilde, yatay mimari esas alınarak tasarlandı. 

Projede yer alan daire tipleri; 1+1 Bahçeli Loft, 2+1 Bahçeli ve Çatı Dubleks, 3+1 Bahçeli ve Teraslı Dubleks, 3+1 Simpleks ve 4+1 Çatı Dubleks olarak hayata geçiriliyor. 2+1'lerin büyüklükleri 134 metrekareden başlıyor. 

DenizKoru Sarıyer'de 1 blokta en çok 3 konut yer alıyor. Projede modern bir anlayışla tasarlanan, konforlu ve konutlar bulunuyor. 

DenizKoru Sarıyer projesinin her iki etabında da ssyal tesisler yer alıyor. Projede, havuz, fitness, Lounge, mini club gibi pek çok sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

Proje, Maslak ve Levent semtleri ile İstanbul Havalimanı'na olan yakın konumu ile ön plana çıkıyor. Projenin yakın çevresinde İTÜ, Koç Üniversitesi, Hisar Okulları, Acıbadem Maslak Hastanesi, Sarıyer Etfal Hastanesi gibi kurumlar bulunuyor. 

DenizKoru Sarıyer Haziran 2023 fiyat listesi 

DenizKoru Sarıyer projesinde yer alan 2+1'lerin fiyatları 21 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisi kullanma ya da şirket bünyesinde vadelendirme gibi imkanlar sunuluyor. 

Web: https://denizkoru.com.tr/

Tel: 444 1 430

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Oksijen Ortaköy Villaları lansman fiyatlarıyla satışta! Ağustos ayında teslim!

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor!