29 / 04 / 2024

Denizli Aktepe Kültür Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Denizli Aktepe Kültür Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Denizli Pamukkale Belediyesi’nin geleceğe yatırım niteliğinde hayata geçirdiği vizyon projelerinden biri olan Aktepe Kültür Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı.



Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aktepe Kültür Merkezi projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında inşaatın yüzde 80'i tamamlandı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Pamukkale Belediyesi “Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalıktır” sloganından hareketle çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı her proje ile bu ayrıcalığı gösteriyor.

Başkan Gürlesin, ilçede hayata geçirdikleri vizyon projelerden biri olan Aktepe Kültür Merkezi’nin inşaatının yüzde 80’inin tamamlandığını söyleyen Genç, 17 milyon TL’lik bir yatırımla bölgenin ihtiyacı olan bir çok önemli noktaya tek bir merkezle çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını belirtti. 

Başkan Gürlesin, “İçinde düğün salonu, taziye evi, nikah salonu, sanat galerisi, etüt merkezi, 2 adet çok amaçlı salon, mescit, otopark, fatura ödeme merkezi gibi bölümlerle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın bir çok ihtiyacına cevap verecek bir merkez inşa ediyoruz. Ocak ayında inşaatına başladığımız Aktepe Kültür Merkezi’miz hızla yükseliyor ve kaba inşaatının yüzde 80’i tamamlandı. Göreve geldiğimiz günden bugüne 68 mahallemizin tamamına en iyi hizmeti götürürken, rutin işlerimiz yanı sıra, sadece bugün için değil geleceğe ışık olacak, gelecek kuşaklara kalacak vizyon işler yapma derdindeyiz. Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır dedik ve yola çıktık. Bu ayrıcalığı tüm mahallelerimizde artık hissediyoruz. Tüm mahallelerimiz tek tek daha da güzelleşiyor” diye konuştu.
 


Geri Dön