05 / 05 / 2024

Denizli Çameli Otobüs Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

Denizli Çameli Otobüs Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.




"Merkezde ne varsa ilçelerimizde de olacak" sloganıyla yola çıkan, Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kent genelinde yatırımlara hız veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de ihtiyaçlarına yönelik modern tesisler kazandırıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli’de kısa bir süre önce inşası başlayıp bitirilen terminali ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi’nin yatırımları için toplu açılış töreni gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, iftar ve açılış programına katılan vatandaşlara teşekkürlerini sunarak “Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemizin yapmış olduğu güzel hizmetlerin açılışını yapacağız. Sayın Bakanımız bizleri bu özel günde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederiz” dedi.

“Çameli herkesin dilinde olacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları belirterek, Çameli’nin tercih edilen bir merkez olması için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Birçok ilçemizde otogar inşaatı başlamıştı. Çameli önce bitti, Çameli otogarına kavuşuyor. Güzel mimarisi ve önündeki meydanıyla inşallah onun açılışını gerçekleştireceğiz. Çameli’ye 270 bin metrekare kilit taşı, 2 adet halı saha ve devasa köprülerle birçok yatırım yaptık. Çameli’nin altyapısı yoktu, kanalizasyonu yoktu. Onu baştan aşağıya değiştiriyoruz. İçme suyu hatlarını değiştiriyoruz. Üstüne de üst yapıyı yaptığımız zaman ayrı bir boyuta geçecek. Her gelişimizde Çameli’nin güzelleştiğini görüyoruz. Artık Çameli gelinmek istenmeyen yer değil, gelmeyi arzu edeceğimiz turizm, yayla, serinleme, dinlenme anlamında, doğal bitkilerin yer aldığı gelinecek yer olacak. Çameli herkesin dilinde olacak. Bizde o fiziki yapı ve altyapıyı doğayı bozmadan, sizlerin arzusu çerçevesinde yapma konusunda gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

" Denizli’de ne varsa Çameli’de o olacak dedik”

Başkan Zolan sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu çalışmalara desteklerinden dolayı başta Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Teşekkürlerin en büyüğü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a. Denizli Büyükşehir oldu. Büyükşehir olmasından sonra dedik ki "Denizli’de ne varsa Çameli’de o olacak" dedik. Denizli’de otogar var, Çameli’de de var. Denizli’de kimsenin ayağı toza çamura değmiyor, inşallah Çameli’de de değmeyecek. Halı sahalarımız, arıtma tesislerimiz keza öyle, her şey daha güzel olacak. Bunu sağlayanda başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, Valimiz hep beraber sizlerin arzusuyla, gerçekleşti. Emek veren, katkı sağlayan, başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere, Çameli Belediye Başkanımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allahım daha güzel işlerde bizleri buluştursun” 


Geri Dön