20 / 05 / 2024

Denizli Çiçekköy Sitesi'nde 600 bin TL'ye! İcradan!

Denizli Çiçekköy Sitesi'nde 600 bin TL'ye! İcradan!

Denizli 7. İcra Müdürlüğü, Denizli, Merkez İli, Tekkeköy Mahallesi, Kızılkaya Mevkii, M22d.4a pafta, 138 ada, 10 parselde yer alan 5 bin 5 metrekare Çiçekköy Sitesi içerisinde 80 nolu tripleks villayı satışa sunuyor



Denizli 7. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. DENİZLİ 7. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ' NDEN TAŞINMAZ MAL AÇIK ARTIRMA İLANI
DOSYA NO: 2010/6272

Satılmasına Karar verilen taşınmazın cinsi ve özellikleri:

TAPU KAYDI: Denizli, Merkez, Tekkeköy matı., Kızılkaya mevkii, M22d.4a. pafta, 138 ada, 10 parselde kayıtlı 5.006 m2 miktarlı,3 er katlı, 10 bloklu, BAK.bina vasıflı taşınmazda, 1/10 arsa paylı Bodrum+zemin+1 katlı 9 BB

NİTELİKLERİ: Taşınmaz; Tekkeköy (Gökpınar yeni mah.) Mehmet Akif Ersoy Cad.no:8 Çiçekköy Sitesi no:80 adresinde Tripleks meskendir.Taşınmaz villa tipi, lüks binadır.Bodrum katta.genel spor amaçlı salon.zemini seramik kaplı.kazan odası, ardiye+mutfak şeklinde.duvarları saten boyalıdır.bodrum katı 145 M2 dir.Zemin katta geniş kademeli salon, mutfak tuvalet lavabo şeklinde.salonun üst bölümü seramik kaplı.kademeli alt bölümü laminant parke kaplı, duvarları saten boyalı.asma tavan ve spot ışıklandırma mevcut, mutfak, antre.lavoba.tuvalet seramik kaplı.giriş kapısı çelik kapılıdır, zemin kat teras balkonu ile birlikte 160M2 dır. 1.katta, 3 yatak odası.genel banyo ve ebeveyn banyosu ve soyunma odası mevcut.ön cephede bir adet balkonu mevcuttur.Antreler ve ıslak zeminleri seramik kaplıdır.Odalar tabanı laminant parke kaplı,duvarları saten boyalı.tavanları asma tavan ve spot ışıklandırma mevcuttur. 1. kat 150M2 alanındadır.Çatı arasında ise.çatı eğimine göre,3 odalı tavanı eğimli ve tavan alçıpan kaplıdır.Çatı katta kullanıma uygun alan yaklaşık 100M2 dir. Binada toplam kullanım alanı 555M2 dir.Bina üzeri çatılı kiremit örtülüdür.Bina dışı sıvalı boyalıdır.iç kapıları kaliteli ahşap,pencereleri PVC doğramalı ve panjurludur.Bina kaliteli malzeme ve işçilikle yapılmıştır. 8-10 yıllıktır.Bina site içinde.bahçesi çim.site ortasında yüzme havuzu mevcuttur.Güvenlik elemanı mevcuttur. Taşınmaz mevki olarak Tekkeköy eski yol altındadır. Baraj koruma alanındadır. Ulaşımı dolmuş ve otobüslerle sağlanmakta, şehir merkezine 8-10KM uzaklıkta.TEK.PTT ve Belediye altyapı hizmetleri mevcuttur.

İMAR DURUMU: Denizli Belediye Başkanlığının, 14.07.2010 tarihli yazısında.taşınmaz imar planında.Gökpınar barajı koruma alanında kalmaktadır.yazılıdır.Taşınmaz üzerinde, 10 adet.Tripleks villa tipi, Çiçekköy sitesi vardır.

KIYMETİ: 600.000,00 TL

Birinci Satış günü: 30.09.2011 10:15-10:20 Saatleri arasında İkinci Satış günü: 10.10.2011 10:15-10:20 Saatleri arasında Adliye Sarayı 1.Kat.101 Nolu Gayrimenkul Satış Odası DENİZLİ Adresinde Açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla Yukarıda yazılı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar.ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2)- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi, ihale pulu, tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.
3)- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi taktirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaklardır.

4)- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5)- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6)- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. (İc.İfl.K.126)

(*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. Yönetmelik Örnek No: 27 Adlarına tebligat yapılamayan ilgililere gazete ilanı tebligat yerine geçerlidir.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön