28 / 04 / 2024

Denizli Karahisar’ın alt yapısı yenileniyor!

Denizli Karahisar’ın alt yapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi'ne yapılacak 10 milyon lira maliyeti bulunan alt yapı çalışmasının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle atıldı.




Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi'ne yapılacak 10 milyon lira maliyeti bulunan alt yapı çalışmasının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de ne varsa Karahisar'da da o olacak’ dedik ve bu gün bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nde yapılacak içme suyu ve kanalizasyon çalışmasının temel atma töreni yapıldı. Karahisar Mahallesi’nde yapılan törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye hizmet etmeye devam ettiğini belirterek, “Tavas’ın alt yapısı değişiyor. Denizli'de ne varsa Tavas ve mahallelerinde de o olacak” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Karahisar’a yatırım atağının her geçen gün aratarak devam edeceğini belirterek, “Karahisar büyümeye devam edecek. Karahisar’ın altını üstüne getireceğiz. Biz Karahisar’a sevdalandık. Büyükşehir olmadan önce buraya gelerek sizlere söz verdik. Büyükşehir olduktan sonra ‘Denizli’de ne varsa Karahisar'da da o olacak’ dedik ve bu gün bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Atık su arıtma tesisi müjdesi


Karahisar Mahallesi’ne 10 milyon TL'lik alt yapı yatırımı yaptıklarına işaret eden Başkan Zolan, “Burada 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattı yapıyoruz. Karahisar’ı pilot bölge ilan ettik. Tavas ve çevresine örnek olacak bir mahalle olacak. Burada yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ne söz verdiysek yapmaya devam edeceğiz. Her şeyin en güzeli burada olacak" diye konuştu. Başkan Zolan ayrıca Karahisar, Çalıköy, Sofular ve Vakıf Mahallesi’ni kapsayacak atık su arıtma tesisini bölgeye kazandıracaklarını müjdeledi.


Bakan Zeybekci: "Her cadde ve sokağın alt yapısı yenilenecek"


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Karahisar Mahallesi’nin yatırımların en güzelini almaya devam edeceğini ifade ederek, bölgeye yapılan stadın UEFA standartlarında olduğunu söyledi. Karahisar’ın her cadde ve sokağının alt yapısının yenileneceğini ifade eden Bakan Zeybekci, “Karahisar’ın spor alanları ve parklarla çehresi değişecek. Biz Denizli’ye ve çevresine hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Konuşmanın ardından Karahisar’da 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli atıldı.




Denizli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön