26 / 07 / 2024

Denizli Sümerpark AVM, bugün açılıyor!

Denizli Sümerpark AVM, bugün açılıyor!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projenin içinde yer alan Sümerpark AVM'yi Bakan Kavaf açacak...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Denizli'de Global Yatırım Holding'in iştiraki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. tarafından gerçekleştirilecek olan ve Sümerpark Projesi'nin içinde yer alan Sümerpark AVM bugün kapılarını açıyor. Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Sümerpak AVM'de Kipa, Tekzen, Electroworld, C&A gibi 80'in üzerinde alışveriş markasının yanı sıra, eğlence mekanları da bulunacak.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž'nin tam teşükküllü bir hastane, otel ve konutlardan oluşan Sümerpark Projesi'nin ilk ayağı olan Sümerpark AVM için bugün saat 10.00'da resmi açılış yapılacak. Yarın ise saat 18.00'de ise Bengü konser verecek. Sümerpark AVM'de, 11 bin 751 metrekarelik hipermarket, 4 bin 500 metrekarelik yapı market, 2 bin 300 metrekarelik elektronik marketi, 2 bin metrekarelik perakende mağazasının yanı sıra giyim, ayakkabı, kozmetik, çocuk giyim, oyuncak ve gıda alanlarında 80 farklı markanın bulunacağı belirtildi.

Kipa Hipermarket ve Tekzen Yapı Market'in yanı sıra, Denizliler ile ilk defa tanışacak olan Electroworld ve C&A de, alışveriş merkezinin temel mağazaları arasında yer alıyor. Mothercare, Cemile, Cake House, Hayal Dünyası ve Twist gibi markalar da Denizli'de ilk kez Sümerpark AVM'de yer alacak. Eğlenceli çocuk Oyun alanlarının yanı sıra konser ve şov alanları, 5D sinema keyfi, renkli restoran ve kafeleriyle de fark yaratacak Sümerpark AVM, 2'si yeraltında olmak üzere 4 kattan oluşuyor.
Projesindeki doğa dostu unsurlarla fark yaratan Sümerpark AVM, yeşil alanlarıyla öne çıkıyor. Projenin tamamının devreye girmesinin ardından kullanılmaya başlanacak olan doğalgaz dönüşümlü elektrik jenerasyonu da tasarruf ve çevreye duyarlılık sağlayacak. Sümerpark Projesi toplam 98 bin 418 metrekare net arazi alanı, 228 bin metrekare brüt inşaat alanıyla, konut, hastane, otel ve alışveriş merkezinden oluşan bir yaşam merkezi olacak. Yatırım bedeli 70 milyon dolar olan projede, konut inşaatına bu yıl içinde başlanacak, 2012 yılında ilk bloklar tamamlanacak. Konutların tamamının 3 yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor. Otel ve hastane projesi üzerinde ise çalışmalar sürüyor.

UFUK SOYHAN/Yeni Asır


Geri Dön