29 / 04 / 2024

Denizli'de 20 bin 355 konut daha doğalgaza kavuşacak!

Denizli'de 20 bin 355 konut daha doğalgaza kavuşacak!

Denizli'nin Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer mahallerinde doğalgaz çalışmaları sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 20 bin 355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.



Denizli'nin Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer mahallerinde geçen yıl temeli atılan doğalgaz çalışmaları sürüyor.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kış bölgede 20 bin 355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi. Bölgenin önemli bir bölümünde alt yapıyla birlikte koordineli bir şekilde doğalgaz çalışmalarının da sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Zolan, "Bir zamanlar bu şehirde hava kirliliğinden dolayı nefes dahi alınamıyordu. Denizli bir zamanlar hava kirliliğinde Türkiye'de ilk sıralarda yer alıyordu. Denizli yaklaşık 10 yıl önce doğalgazla tanıştı. Doğalgaz ağımızın genişlemesiyle birlikte kentimizin havası her yıl daha da temiz bir hal alıyor" dedi. Denizli'nin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşların şehir merkezinde ne varsa ona sahip olması için çalıştıklarını belirten Başkan Osman Zolan, "Alt ve üst yapısıyla, modern tesisleriyle, parklarıyla, yeşil alanlarıyla kentimizin her noktası daha yaşanabilir bir hal alacak. Bu gayret ve çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgazın kentin her noktasına ulaşması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu yatırımlar, 50-100 yıl ihtiyacı karşılayacak çalışmalardır" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön