16 / 05 / 2024

Denizlili müteahhitler sorunlarını anlattı!

Denizlili müteahhitler sorunlarını anlattı!

Denizli'nin Acıpayam merkezinde inşaat sektöründe müteahhitlik yapan firma yetkilileri, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ile buluştu. Toplantıda, sektöre ilişkin değerlendirmeler yapıldı.



Denizli'nin Acıpayam merkezinde inşaat sektöründe müteahhitlik yapan firma yetkilileri,  Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ile bir araya geldi. 


Yetkililer, müteahhitlere uygulanan cezalar konusunda görüş alışverişinde bulundular. Sektör temsilcileri, cezaların hiçbir gerekçe gösterilmeden getirildiğini özellikle 16 Nisan referandumundan hemen sonra 17 Nisan tarihli tebligatlar ile adreslerine gönderildiğini açıkladı.


Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, "Bu cezalar kesinlikle Belediyemiz tarafından kesilen cezalar değildir. İnşaat sektöründe çalışan kardeşlerimize kanunlar çerçevesinde gerekli kolaylık Belediyemiz tarafından sağlanıyor. İlçemizin ekonomisine oldukça faydalı olan bir alan cezaların hangi gerekçe ile kesildiğini araştırarak konuyu Ankara'ya götüreceğini ve sizlerin her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim'' ifadelerini kullandı.



Denizli'nin Sesi Horoz


Geri Dön