04 / 05 / 2024

Denizli'ye Skate Park müjdesi!

Denizli'ye Skate Park müjdesi!

Denizli'de belediye, son yıllarda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman otobüs ve araçların arkasına tutunarak tehlikeli görüntülerle gündeme gelen kaykayın güvenli bir ortamda yapılması için Skate Park Projesi'ni hayata geçirdi.




Denizli'de Merkezefendi İlçesi'nde, belediye, son yıllarda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman otobüs ve araçların arkasına tutunarak tehlikeli görüntülerle gündeme gelen kaykayın güvenli bir ortamda yapılması için Skate Park Projesi'ni hayata geçirdi. 2 bin metrekare alana yapılacak Skate Park'ın bir ay içinde tamamlanmasını hedeflendiği bildirildi.


Denizli'de özellikle Delikliçınar Bölgesi'nde gençlerin zaman zaman tehlikeleri de göze alarak yaptıkları kaykayın güvenli yerlerde yapılması için Merkezefendi Belediyesi, Skate Park Projesi'ni hayata geçirme kararı aldı. Muratdede Mahallesi'nde 2 bin metrekare alanda Skate Park yapımına başlandı. Kaykay havuzlarının ve rampalarının bulunduğu 2 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmaları inceleyen AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, projenin bir ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Projeyi trafikte hayatlarını tehlikeye atarak araçlara takılıp kaykay yapan gençler için geliştirdiklerini söyleyen Başkan Subaşıoğlu, Skate Park yapma sözü vermiştik. İhale süreci tamamlanan kaykay parkının çalışmalarının inşaatına başladık. Bir ay içinde çalışmalarımızı tamamlayarak Muratdede Mahallesi'ne bu parkı kazandıracağız. Artık çocuklarımız yollarda otobüslerin arkasına tutunarak kaymak zorunda kalmayacak. Burada havuzların, rampaların ve modüllerin olduğu bir ortamda güvenli şekilde kayacaklar" dedi.



Yeni Asır




Geri Dön