Genel

Deniztepe'de 158 bin YTL'ye villa

Gürpınar'da Deniztepe Evleri 158 bin YTL'den başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Ekim sonunda teslim edilecek ve üç farklı tipteki dubleks ve tripleks villalarda üst fiyat 293 bin YTL.

Dubai Gayrimenkul tarafından Gürpınar'da 30 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen projeyi 2007 sonunda devralan Dekar Yapı ve İdeal Yaşam Alanları firması, toplam 120 villanın yer aldığı projede kalan 90 villayı satışa çıkardı. Brüt alanı 160 metrekareyle 250 metrekare arasında değişen bahçeli villarda fiyat 158 bin - 293 bin aralığında değişiyor.

YÜZDE 100 KREDİ

Deniz görür konumdaki projede tüm villaların deniz görmediğini, fiyatların manzaraya, konuma, bahçe büyüklüklerine göre değiştiğini ifade eden İdeal Yaşam Alanları firmasının sahibi Oğuz Soydan, proje hakkında şu bilgileri verdi:

"Villalarımızın makul fiyatlı olmasının yanında en büyük avantajı, bankaların, konut bedelinin yüzde 100'ünü kredilendirmesi. Şu ana dek Garanti Bankası, Denizbank, Yapı Kredi ve Türkiye Finans'tan konut kredisi alan müşterilerimiz oldu ve tamamı kredilendirildi. Öte yandan bir ay sonra evler teslim edilecek ve böylece hemen içinde yaşama imkanı da olacak." Fiyatları yüksek tutup pazarlık marjı bırakarak çalışmak yerine ödenebilir net bir rakam belirlediklerini ifade eden Soydan "Yüksek tutup satamamak ya da uzun sürede satmak yerine fiyatları makul seviyede tutma stratejisi izledik" dedi.

19 BiN METREKARE YEŞiL ALAN

Deniz Tepe Evleri'nde her biri kendine özel bahçeli 120 villa bulunuyor. Bunun yanı sıra geniş yeşil alanlar ve sosyal donatılar da yer alıyor. Toplam 19 bin metrekarelik sosyal alanda tenis kortları, çocuk parkı, basketbol sahası, havuz, yürüyüş parkuru bulunuyor.

Bugün