05 / 05 / 2024

Deposite Outlet AVM'den çocuklara karne hediyesi

Deposite Outlet AVM'den çocuklara karne hediyesi

Deposite Outlet Alışveriş Merkezi çocuklara karne hediyesi hazırladı. Merkeze kurulan dev gezenegenevi, çocukları uzaya götürüyor



Deposite Outlet Alışveriş Merkezi, süper bir karne hediyesi hazırladı: Uzay yolculuğu. Merkeze kurulan dev gezenegenevi, çocukları uzaya götürüyor. Yoğun geçen bir yılın ardından bugün karnelerini alan öğrencilere, Deposite Outlet Alışveriş Merkezi'nin müthiş bir karne hediyesi var: Uzayda yolculuk. Çınar Koleji tarafından yurt dışından satın alınan Çınar Planetarium (Genezengevi), alışveriş merkezine kuruldu.

YILDIZ YAĞMURU

Özel projektir aracılığıyla gökyüzü simulasyonlarının bir kubbeye yansıtıldığı üç boyutlu görüntüleme sisteminde, izleyiciler uzayın esrarlı dünyasında gezegeler arasında dolaşıyor. Gezegenevine gelecek çocuklar, özel sandalyelere oturarak bir fizikçinin yardımı ile gezegenler arasında ve uzay boşluğunda dolaşacaklar, yıldız yağmuru ile heyecanlı dakikalar geçirecek, hücrelerin içine girecekler. Ayrıca doğum tarihlerini söyleyerek doğdukları gün gökyüzünün ne şekilde olduğunu görme fırsatı bulacaklar.

BİRKAÇ YERDE VAR

Türkiye'de birkaç yerde bulunan Planetarium, haziran ayı sonuna kadar her perşembe, cumartesi ve pazar günleri ücretsiz olarak Deposite Outlet Merkezi ziyaretçilerini dünyadan uzayın derinliklerinde yolculuğa çıkaracak.

BİLGİ İÇİN: Uzay yolculuğuna başvurmak ve bilgi almak için Deposite Outlet Merkezi, Atatürk Bulvarı, İkitelli adresinden ya da (0212) 671 67 30 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Gazete Habertürk


Geri Dön