10 / 09 / 2024

Deprem bölgesinde 2 bin 700 TL’yi gören hazır beton fiyatları 2 bin 400 TL’ye geriledi!

Deprem bölgesinde 2 bin 700 TL’yi gören hazır beton fiyatları 2 bin 400 TL’ye geriledi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci Deprem bölgesinde 2 bin 700 TL’yi gören hazır beton fiyatlarının 2 bin 400 TL’ye gerilediğini açıkladı. 



2024 yılı ikinci çeyreğinde inşaat sektörü, ekonomideki genel yavaşlamaya rağmen yüzde 6,5 büyüme kaydetti. Türkiye İMSAD raporuna göre aynı dönemde inşaat malzemesi sanayi üretimi Haziranda yüzde 13,8 oranında daraldı. Artan maliyetlerden dolayı inşaat sektörü zor durumda kaldı. 

Türkiye'de beton fiyatları 2021 yılının başlarında 200 TL iken şu anda 2.500 liraya kadar yükseldi. Özellikle beton fiyatları, deprem bölgesinde 2 bin 700 liraya kadar yükselirken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'den son dakika açıklaması geldi. Kireçci, hazır beton fiyatları 2 bin 400 TL’ye gerilediğini aktardı.

Kireçci beton fiyatlarındaki düşüşe dikkat çekerek ''Başta enerji olmak üzere tüm maliyetler artarken hazır beton fiyatları neden geriledi?'' diye sordu.

Kireçci, deprem bölgesindeki çimento ve beton baronuna gücü  yetecek bakan ve hükümet yok mu? diye isyan ederek, Kahramanmaraş merkezli bir barona kimsenin gücünün yetmediğine vurgu yaptı. Son olarak Kireçci ' ülkenin hali bu' diyerek sözlerini tamamladı. İşte Tebernüş Kireçci'nin sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1
Deprem bölgesinde 2 bin 700 TL’yi gören hazır beton fiyatları 2 bin 400 TL’ye geriledi.

Başta enerji olmak üzere tüm maliyetler artarken hazır beton fiyatları neden geriledi?

Türkiye’de deprem bölgesindeki çimento ve beton baronuna gücü  yetecek bakan ve hükümet yok mu?

Kahramanmaraş merkezli bir barona kimsenin gücü yetmiyor!!!

Ülkenin hali bu…


Geri Dön