29 / 04 / 2024

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.



Deprem bölgesinde hasarlı binalarından eşyalarını çıkarmak isteyen depremzedelerin asansörlü vinç ve nakliye işlerine fahiş fiyatlar ödediği belirtildi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, partisinin Denizli il başkanı Özer Tunçtürk ile beraber Adıyaman'da depremden etkilenen mahallelerde konutlarını tahliye etmek isteyen vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, depremde hasar gören konutlarındaki eşyaları kurtarmak isteyen depremzedelere asansörlü vinç ve nakliye için fahiş fiyatlar ödetildiğini dile getirdi. Fırsatçılara da değinen Yasin Öztürk; “Bu sorunun önü alınmalı” dedi.

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

5-6 BİN TL'lik NAKLİYE 25-30 BİN TL'YE ÇIKTI

Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre, hazırladığı bir video ile hükümete seslenen Öztürk, Adıyaman'da orta hasarlı, ağır hasarlı olan konutlardan insanların eşyalarını kurtarmaya çalıştığını söyleyerek, eşyalarını kurtarırken de ebetteki asansörlü vinçler yardımıyla nakliye tutmak zorunda olduğunu kaydetti. Ama depremden önce 600 TL – 900 TL arasında olan asansör vinç fiyatlarının bugün 5-6 bini bulduğunu 5-6 bin liralık nakliye için istenen ücretler 25-30 bin olduğunu dile getirdi.


Geri Dön