Kent Haberleri

Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Taşınma ve kira yardımı kaç lira? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması gelmişti. Peki deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) merkez binasında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce açıkladığı kira ve taşınma ödemeleri ile ilgili ayrıntıları açıkladı

Deprem kira yardımı için açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelmişti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) merkez binasında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce açıkladığı kira ve taşınma ödemeleri ile ilgili ayrıntıları açıkladı. 

Depremden etkilenen binlerce vatandaş, 'Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Binanız sağlam mı değil mi? Bunu nasıl ve kaç paraya öğreneceksiniz? Hemen bakın!

Aile Bakanlığından son dakika Şubat 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tam tamına 4 bin 336 TL yatırıldı! Aman kaçırmayın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadar oldu! Peş peşe rakamlar geldi! Hemen bakın!