Ekonomi

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Son zamanlarda, deprem kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Türkiye kamu bankaları depremzedeler için kredi desteği sağlayacak kampanyalarını duyurdular. Bankaların sunduğu kredi fırsatının yanında faizsiz nakit avans seçeneği de bulunuyor

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank deprem kredisi şartları hakkında merak edilen birçok soru bulunuyor. Bankaların sunduğu kredi fırsatının yanında faizsiz nakit avans seçeneği de bulunuyor. Depremzedeler, bu kredilerden yararlanarak zararlarını karşılamak için faydalanabilirler. Bu kapsamda, deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır ve hangi şartlar gerekiyor?

Ziraat Bankası deprem kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası, depremde zarar gören müşterilerine özel kredi destek paketlerini duyurdu. Bireysel müşteriler için 6 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi seçenekleri sunan banka, KOBİ müşterileri ve çiftçiler için de 1 yıl ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi paketleri hazırladığını belirtti. Böylece, deprem nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan müşterilere finansal destek sağlanması amaçlanıyor.

Ayrıca, deprem bölgesinde yaşayan müşterilerine de faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans imkânı sunuluyor. Bu nakit avans seçeneği, depremden etkilenen müşterilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.
 

Vakıfbank ve Halbank deprem kredi şartları bir sonraki sayfada....

Vakıfbank deprem kredisi şartları neler?

Vakıfbank, depremzedelere yönelik kredi paketleri hakkında açıklama yaptı. Bölgeye özel finansman olanakları sunarak destek sağlayacaklarını belirten banka, bireysel müşterilere 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi desteği vereceklerini açıkladı. KOBİ müşterileri ve çiftçiler için ise 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi paketi hazırladıklarını bildirdi. Ayrıca, bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerine ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans imkânı sunacaklarını duyurdular. Vakıfbank, bu destek paketlerini hızla devreye alacaklarını da belirtti.

Halkbank deprem kredisi şartları neler?
Halkbank, deprem kredi paketleri hakkında detayları paylaştı. Depremden zarar görmüş bireysel müşterilere 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi desteği sunduklarını açıkladı. KOBİ müşterileri için ise 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketi oluşturduklarını belirtti. Bu destek paketlerini hızla devreye alacaklarını vurgulayan banka, bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerine ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans imkânı tanımladıklarını açıkladı.

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Depremzede KOBİ'lere müjde! Kredi borçları silinecek, 1 milyon liralık faizsiz kredi desteği verilecek

Deprem bölgesine sıfır faizli kredi! Hemen başvurun 50 bin TL’ye sahip olun!