05 / 08 / 2024

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Marmara depremi açıklaması: Korkulacak bir şey yok!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Marmara depremi açıklaması: Korkulacak bir şey yok!

Marmara Denizi'nde, Süleymanpaşa açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş'tan açıklama geldi Bektaş, 'korkulacak bir şey yok' diyerek vatandaşları uyardı. 



Marmara Denizi'nde, Tekirdağ Süleymanpaşa açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Milyonlarca kişi deprem sonrası uzmanlardan gelecek açıklamarı beklemeye başladı. Paniğe neden olan deprem beklenen Marmara depreminin habercisi mi? diye merak ederken deprem uzmanı  Prof. Dr. Osman Bektaş'tan açıklama geldi. Bektaş, sosyal medya hesabı X'ten kritik değelendirmelerde bulundu. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Osman Bektaş @profobektas

M 3,5 TEKİRDAĞ ÇUKURU -MARMARA DEPREMİ
1912 M 7,2 depreminin doğuya, İstanbula, doğru ilerlemesini durduran Kuzey Marmara Fayının küçük depremler üreterek süründügü (creep) bölgesinde oluştu.
Bu nedenle bu küçüklükteki depremler olağan ve süreklidir.
Korkulacak bir durum yok.

MARAMARA'DA 3.5 ŞİDDETİNDE DEPREM MEYDANA GELDİ!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi, gece saatlerinde Marmara Denizi'nde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Tekirdağ açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 00.34 meydana gelen depremin derinliği 14.38 kilometre olarak ölçüldü.  Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı.

Bolu peş peşe sallandı! 3.1 ve 3.9'luk depremler büyük depremin habercisi mi? Dr. Ramazan Demirtaş açıkladı!

Deprem bölgesindeki 3 şehirde yeni imzalar atıldı! Bu sene 200 bin konut depremzedeye teslim edilecek!

Geri Dön