28 / 04 / 2024

Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi 20-23 Aralık’ta!

Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi 20-23 Aralık’ta!

Merakla beklenen Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi İstanbul Fuar Merkezi’nde 20-23 Aralık tarihlerinde ST Endüstri Radyo’nun ve çok sayıda sektör derneklerinin desteğiyle gerçekleştirilecek. 



Geçtiğimiz Şubat ayında Hatay ve Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve asrın felaketi şeklinde belirtilen depremlerden sonra yaralar da hız kesmeden sarılmaya devam ederken pek çok uzman, mega kent İstanbul ve diğer şehirlerde yaşanabilecek olan depremler için kentsel dönüşüm faaliyetlerinin hızlandırılması ile ilgili peş peşe uyarılar yapıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, ST Alternatif Fuarcılık da ilgili sektör profesyonellerini 20-23 Aralık tarihlerinde, mega kent İstanbul'daki İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) ST Endüstri Radyo, Degüder ve Deprem İzolasyon Derneği desteğiyle yapacağı Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi ve Sergisi’nde bir araya getirecek.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, kentsel dönüşüm ve yapı, inşaat şirketlerinin dışında depreme karşı güçlendirme, tasarım ve uygulama hizmetleri sağlayan markaların da katılım sağlayacağı Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi'nde beraber ayrıca bu alandaki tüm paydaşların sorumluluk üstlenmesi ve son gündemden düşmeyen ile ilgili sorunlardan çok çözümlere odaklanılması hedefleniyor.

Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi 20-23 Aralık’ta!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Türkiye'nin yapı stoğunun tümüyle depreme karşı dayanıklı bir duruma getirilinceye ve yeni inşa edilecek olan her bir yapının güvenli bir bina şeklinde yapılıncaya kadar sorumluluk almaya ve yapılan depreme dayanıklılığı konusunda farkındalık oluşturmayı sürdüreceklerini kaydeden ST Endüstri Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak söz konusu konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ST Endüstri Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye'nin yapı stoğunun depreme dayanıklı durumunda getirilmesinde önemli bir rol üstlenecek olan ve merakla beklenen Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi ve Sergisi'nin söz konusu sektördeki büyük bir boşluğu doldurmanın haricinde pazarın büyümesine de ciddi anlamda katkı sağlayacağını kaydetti.

Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi 20-23 Aralık’ta!

ST Endüstri Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak açıklamasında #RisliBinaKalmayanaKadar mottosuyla hazırlıklarını hız kesmeden sürdürdükleri etkinliğe yoğun ilgi gösteren profesyonellere de teşekkürlerini sundu.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sorunlu tüm binaları yenilemek amacıyla yurt içi ve yurt dışından gelen katılımcılarla beraber çalıştıklarını söyleyen ST Endüstri Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak bu bir ticari organizasyon olsa da ana misyonlarının gelir elde etmek olmadığını, söz konusu etkinliğz geniş bir katılımcı kitlesine sahip olduğunu söyledi.

ST Endüstri Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak açıklamasında hep beraber yapı stokunun depreme karşı dayanıklı duruma getirilmesi ve herhangi bir depremde yıkılmayacak olan yapılar binalar inşa edilmesi için çabaladıklarını söyledi.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi ne kadar? SED yardımı başvuru şartları neler?

TOKİ'den Diyarbakır Hazro projesi için son 3 gün! 142 yeni konutu kaçırmayın!

İstanbul Havalimanı'nda büyük tehlike: Pistlerde parçalanma riski! 


Geri Dön