27 / 04 / 2024

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 



Malatya, Yeşilyurt Belediyesi, yaşanan deprem felaketlerinden sonra nüfusu artan mahalleler arasında yer alan Kuyulu Mahallesi'nde 40 km’ye ulaşan yol yatırımının altına imza attı. Bu kapsamda bölgenin ulaşım ağının iyileştirmesi ve yenilenmesini sağlanmış oldu.

''BİZİM HER ZAMAN YANIMIZDA''

Yeşilyurt Belediyesi'nden her türlü hizmeti aldıklarını söyleyen Kuyulu Mahalle Muhtarı Seydi Kılıç, her zaman yanlarında olan ve talepleri yerine getirilmesi noktasında her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı ve ekiplerine mahallenin yol ağının iyileştirilmesine yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km lik yol yatırımı!

AMAÇ ULAŞIM KALİTESİNİ ARTIRMAK 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ilçe genelinde devam eden yenileme ve iyileştirme çalışmalarıyla birlikte Yeşilyurt’un ulaşım kalitesini artırmaya devam ettiklerini söyledi.

40 KM'LİK YOL YATIRIMI!

6 Şubat depremlerinden oldukça fazla etkilenen Yeşilyurt’un tüm bölgelerinde belirlenen eksikliklerin güçlü ve kalıcı yatırımlarla giderdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kuyulu Mahallesinde 40 km’ye varan yol yatırımı yaparak bölgeye olan ulaşımı rahatlattıklarını söyledi.

Belediye Balkanı Çınar, ekiplerin, bir taraftan sıcak asfalt çalışması yaparken bir taraftan da belirlenen bir program dâhilinde ilçedeki yolları tarayıp ivedilikle yapılması gereken noktaları tespit ederek gerekli hizmetleri yerine getirdiklerini açıkladı. 

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km lik yol yatırımı!

7/24 ÇALIŞIYORUZ

7/24 çalışarak planladıkları yatırımları vatandaşların emrine sunduklarını belirten Çınar ''bugüne kadar yaklaşık 40 km yol yenileme ve sathi kaplama çalışması yaptık. Depremden sonra nüfus artışının yaşandığı, bağ ve bahçe işlerinin yoğunlaştığı Kuyulu’daki hemşehrilerimizin rahat ve güvenli yollarda yolculuk etmeleri için planladığımız yatırımları teker teker gerçeğe dönüştürüyoruz.'' dedi.

Başkan Çınar, bu tür yatırımlarla ilçenin merkez ve kırsal bölgelerini topyekün geliştirip vatandaşlara güzel yatırımlar sunmak istediklerini vurguladı.

Malatya'nın İkizce ve Mollakasım mahallelerinde imar planı değişikliği kabul edildi!

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Malatya'da inşaat aşamasında ve hiç oturulmayan evler de yıkıldı: Bu deprem kimsenin aklına gelmedi! 

 


Geri Dön