İş Fırsatları

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!Milletçe bu yaraların sarılmasına hala devam ediliyor

Cumhuriyet tarihinin en ağır afeti olarak tanımlanan bu Kahramanmaraş depremi ülkemizde derin yaralar açtı. Milletçe bu yaraların sarılmasına hala devam ediliyor. Depremzedeler için de hummalı çalışmalar devam ediyor. Deprem mağdurlarının hayatlarına devam edebilmeleri için istihdam çalışmalarına başlanıldı.

İşte son detaylar…

Deprem sonrası mağdur olan vatandaşlar için deprem bölgesinde Deprem İstihdam Seferberliğine başlanıldı. Online iş bulma platformu kariyer.net şirketinin duyurduğu proje ile depremzedelere, istihdam sağlamak isteyen kurumlar bir araya geliyor. İşte, Deprem İstihdam Seferberliği başvurularına dair ayrıntılar…

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Pazarcık ilçesiydi. Bu deprem şu ana kadar 35 bin 418 kişi hayatını kaybetmesine yol açarken, 105 bin 505 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen bu depremin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 195 bin 962 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini açıkladı.

İŞİNİ KAYBEDEN MAĞDURLAR İÇİN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI!

Yaşanan depremden dolayı yüz binlerce insan evini, işini kaybetti, imkanı olanlar diğer illerdeki yakınlarının yanına yerleşti. Kariyer.net platformu, depremden etkilenen çalışanlara, bölgedeki işletme ve kurumlara destek olmak üzere 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesini hayat geçirildi.

Bunun yanında belediye alımları da devam ediyor. Yalova Çiftlikköy Belediyesi de işe ihtiyacı olanlar için personel aradığını duyurdu.

YALOVA ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ PERSONEL ALIYOR! İŞTE DETAYLAR!

Yalova Çiftlikköy Belediyesi'ne bağlı olan Zirvekent Tur. İnş. San ve Tic. A.Ş., farklı pozisyonlarda görev alacak personeller için ilan açtı. İlan kapsamında, 7 adet Şoför, 15 adet Beden İşçisi, 1 adet Bekçi, 1 adet Mimar ve 6 adet Büro Personeli olmak üzere toplamda 30 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Jandarmaya promosyonları ne zaman verilecek 2023? Jandarma promosyon ödemesi alacak mı?

Deprem kira yardımı şartları 2023! Depremzedelere kira desteği ne kadar olacak?