İş Fırsatları

Depremzedelere THY’den güzel haber! Türk Hava Yolları 100 aileye iş imkanı sunuyor!

Türk Hava Yollarından depremzedelere güzel haber geldi. İşte THY’den gelen müjde!Depremzedeler için iş imkanı sağlanacağını açıklayan Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof

Türk Hava Yolları, deprem felaketinin ardından yardım için kolları sıvadı. Depremzedeler için iş imkanı sağlanacağını açıklayan Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 1000 aileden birer kişiye iş verileceğini açıkladı.

 İşte Türk Hava Yolları tarafından yapılan o açıklamalar…

THY DEPREMZEDELERE İŞ İMKANI!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen iki büyük depreminden sonra pek çok vatandaş zor durumda bulunuyor. Yaşanan bu felaket sonrasında yardım kampanyalarında yer alan Türk Hava Yolları yeni açıklaması ile yüzleri güldürdü. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 1000 aileden birer kişiye THY ve iştirak şirketlerinde iş olanağı sağlanacağını söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile AFAD koordinasyonunda deprem bölgesinde 1000 konutluk bir projenin yapılacağını duyuruldu. "THY Mahallesi"Projesi için çalışmalara devam ettiklerini belirten Bolat, 75 milyon dolarlık bağışın dışında yeni projenin de müjdesini de verdi.

3 AY ÜCRETSİZ İNGİLİZCE EĞİTİMİ!

Deprem bölgesinde bulunan ve afetten etkilenen 1000 aileden birer kişiye Türk Hava Yolları ve iştirak şirketleri çerçevesinde iş olanağı sunulacağı duyuruldu. Her yıl ihtiyaç kapsamında istihdam ettikleri çalışma arkadaşları için bu bölgeden başvuru yapan kişilere öncelik tanınacağının altını çizen Bolat, kabin memuru olarak alınacak kişilere ise 3 ay ücretsiz olarak İngilizce eğitimi verileceğini de belirtti. Bu bağlamda pozitif ayrımcılık yapılacağına değinen Bolat, bunun gibi detayların olgunlaştırılarak kısa zaman içinde resmi olarak ilan edileceğine değindi. İlanlar yayınlanana kadar sabırla beklenilmesi gerektiğine değinen Bolat açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yaklaşan turizm sezonunda Hizmet İhracatçıları Birliklerine üye tüm ilgili sektörlere de öncülük edeceğimize ve onların da bu taşın altına ellerini koyacaklarını düşünüyorum. Bu yıl üstün gayretleriyle 85 milyar dolar hizmet ihracatına imza atan arkadaşlarımdan her birinin de bu seferberlikte 'ben de varım' diyeceğine inanıyor ve istihdam projelerini bekliyorum."

Kızılay 12 alanda personel alımı yapacak! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun!

Altın piyasası karman çorman! Rakamı duyan kuyumcuları doldurdu!